TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Big Sky
Cassie vindt Legarski steeds verdachter lijken, nadat hij bedreigend overkomt in een gesprek tussen de twee. Grace boekt vooruitgang in het plan van de meiden om te ontsnappen. Hellen spreekt Ronald eindelijk aan op zijn steeds vreemdere gedrag.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
Nieuw bewijs zet het team ertoe aan de moord op een pasgetrouwde Ivy League-student uit 1958 opnieuw te onderzoeken, die de leiding had over het ontwikkelen van voorstedelijke gemeenschappen met betaalbare woningen buiten Philadelphia.
«
»
08:30 ER
Carter is in de wolken wanneer Kem terugkeert uit Afrika. Abby behaalt indrukwekkende resultaten tijdens haar stage op de psychiatrische afdeling. Ze slaagt erin om door te dringen bij een patiŽnte die voortdurend epileptische aanvallen krijgt.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Miami
Een accountant wordt vermoord, nadat hij op de oceaan was overvaren door een motorboot. Het team ontdekt al snel dat hij veel vijanden had.
«
»
10:30 FBI
Nadat een ICE-agent wordt neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze denken dat hij het ook heeft gemunt op congreslid Curtis Grange, die bij dezelfde wedstrijd aanwezig was.
«
»
11:10 Unforgettable
Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te nemen.
«
»
11:55 NCIS
Het team onderzoekt het verband tussen een dode journalist en een marine onderofficier. Ziva wordt verrast door een bezoek van haar vader, die ze al twee jaar niet heeft gezien.
«
»
12:40 Bones
Het team onderzoekt de overblijfselen van een meisje die aan Brennan en Booth zijn gestuurd. Brennan droomt over Pelant.
«
»
13:25 Younger
Liza en Kelsey zijn op zoek naar een nieuwe zakenpartner, terwijl Charles Liza met frisse ogen aankijkt en de pasgetrouwde Josh terugkeert naar Brooklyn.
«
»
13:50 ER
Wanneer Carter een probleem vermoedt bij zijn zwangere vriendin Kem, brengt hij haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Zijn ongerustheid is terecht, hun ongeboren kind is gestorven. Corday krijgt het bezoek van Rachel Greene.
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Sadie ontdekt een verwoestend geheim. Het huis biedt onderdak aan een onwaarschijnlijke gast.
«
»
15:15 Cold Case
Terwijl ze zich voorbereiden op hun jaarlijkse softbalwedstrijd, worden teamleden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalige Cubaanse honkbalster die naar de VS is ontsnapt nadat hij in aanraking was gekomen met zijn regering.
«
»
16:10 CSI: Miami
Het team vindt, begraven op het strand, een dood lichaam dat verband houdt met oude bekende Esteban Navarro. Nader onderzoek van het plaats delict leidt tot de onthulling van enkele onaangename familiegeheimen van Navarro.
«
»
17:00 Unforgettable
Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey.
«
»
17:50 FBI
Wanneer een jong stel dood wordt aangetroffen in een park in New York City na terug te zijn gekomen van vakantie, gaat het team op zoek naar een verdachte die banden heeft met de drugshandel. Scola begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een brandstichter via een radicale milieugroep die vuur gebruikt om zijn boodschap te verspreiden.
«
»
19:35 Bones
Brennan en Booth onderzoeken de overblijfselen van een muzikant die in een ondiep graf zijn gevonden.
«
»
20:35 The Shawshank Redemption
Andy Dufresne en Ellis Boyd `Red' Redding zijn twee lang gestrafte gevangenen in de Shawshank gevangenis. Ze overleven de sadistische daden van directeur Samuel Norton waarna voor beiden een soort verlossing wacht.
«
»
23:10 CSI: Vegas
Grissom en Sara zijn de persoon op het spoor die Hodges in de val probeert te lokken. Een vrachtvliegtuig staat op automatische piloot en land op het McCarran-vliegveld. Iedereen aan boord blijkt te zijn overleden.
«
»
00:05 Harrow
Harrow en Grace onderzoeken de dood van een populaire blogger over gezondheid en welzijn, terwijl Harrow zich zorgen maakt over de opgraving van Chester's stoffelijk overschot.
«
»
01:00 Neighbours: A New Chapter
Sadie ontdekt een verwoestend geheim. Het huis biedt onderdak aan een onwaarschijnlijke gast.
«
»
01:30 ER
Wanneer Carter een probleem vermoedt bij zijn zwangere vriendin Kem, brengt hij haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Zijn ongerustheid is terecht, hun ongeboren kind is gestorven. Corday krijgt het bezoek van Rachel Greene.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers