TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Blackshore
Voor DI Fia Lucey beginnen het verleden en het heden zich langzaam te versmelten.
«
»
03:35 Dial M for Middlesbrough
Door autopech zijn Terry en Gemma zijn genoodzaakt te schuilen bij een sinister caravanpark.
«
»
05:05 The Castaways
Erin raakt verder verstrikt in een gevaarlijk complot dat ze niet begrijpt en brengt zichzelf in gevaar in de hoop dichter bij de verblijfplaats van haar zus te komen.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
06:30 Mister Winner
Leslie vindt tijdens het leegruimen van een woning een piano. Wanneer het een zelfspelende piano blijkt te zijn, laat hij zich inhuren als pianist in een restaurant, maar al snel heeft hij de situatie niet meer onder controle.
«
»
07:00 The Coroner
Als een lichaam aanspoelt aan de kust, is Jane er zeker van dat dit een moord is. Davey is het daar echter niet mee eens. Beiden proberen het ongelijk van de ander te bewijzen.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown en Mrs. Devine zijn vereerd wanneer ze worden uitgenodigd voor een bezoek aan Hartigan Manor. Op deze plek zal een historische en zeer waardevolle klok worden onthuld.
«
»
08:35 Death in Paradise
Detective Goodman wordt de wereld van politiek ingetrokken als een de minister van Handel van Saint-Marie dood teruggevonden wordt onder verdachte omstandigheden.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
11:05 The Chelsea Detective
De kluis wordt eindelijk geopend, waarna het lot van Rebekah duidelijk wordt. Het team vraagt zich af of de zaak mogelijk verband houdt met de moord op Chris.
«
»
11:50 Dickensian
Honoria wordt geconfronteerd met de realiteit van de wanhopige situatie van haar vader en wat dit betekent voor haar relatie met kapitein Hawdon. Buckets geduld wordt beloond wanneer nieuw bewijs tot een verrassende ontdekking leidt.
«
»
12:20 Dickensian
Door omstandigheden kan Compeyson niet aanwezig zijn bij een belangrijke ontmoeting met Amelia. Door haar succes voelt hij zich gedwongen drastische maatregelen te nemen om haar interesse te behouden.
«
»
12:45 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
13:40 The Coroner
Jane en Davey's relatie wordt op de proef gesteld als ze een lijk in een inloopvriezer vinden. Ze verschillen van mening over wie de dader zou kunnen zijn.
«
»
14:25 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
15:20 Murdoch Mysteries
Vliegtuigen zijn nog steeds hoogst ongebruikelijk, dus Murdoch is dolblij als hij een van de nieuwerwetse toestellen boven zijn hoofd ziet vliegen. Maar zijn opwinding slaat al snel om in een schok als de machine plotseling voor zijn ogen neerstort.
«
»
16:15 Midsomer Murders
Makelaar Alexander Beauvoisin wordt voor een menigte vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
17:10 Midsomer Murders
De werelden van miniatuurpoppenhuizen en echte huizen komen in botsing wanneer de succesvolle makelaar Alexander Beauvoisin voor een menigte wordt vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Tijdens een paardentrektocht ontdekt Jack een lijk op een onwaarschijnlijke plaats: het politiebureau. Het blijkt om een van de ruiters te gaan, en de tocht wordt daardoor stopgezet.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree trekken naar Noord-Ontario, waar ze de moord op een landmeter moeten onderzoeken. De man blijkt te zijn vergiftigd.
«
»
21:00 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Janet ziet de link tussen vermoorde vrouwen en de moord op haar vriendin. Rachel woont weer samen met Nick. Wanneer een auto Rachel net mist en crasht, ontdekt Rachel dat het ongeval is gelinkt aan haar ontdekking van een van Nicks diverse affaires.
«
»
23:00 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar de ex-vriend van het slachtoffer, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek.
«
»
00:00 DCI Banks
Wat begint als een zoektocht naar een vermiste persoon escaleert in een kidnapping en losgeld, maar de daders slagen er in de politie steeds een stap voor te zijn.
«
»
00:45 DCI Banks
Wat begint als een verdwijningszaak escaleert al snel in een ontvoering met losgeld. Het slachtoffer blijkt een rijke Chinese zakenman te zijn die naar Leeds is gevlucht om vervolging in eigen land te voorkomen.
«
»
01:30 We Hunt Together
Wanneer een mysterieuze moord een link met Freddy Lane heeft, zijn inspecteur Jackson Mendy en rechercheur Lola Franks vastbesloten om hun Nemesis voorgoed op te bergen. Maar ze komen er al snel alle drie achter dat het spel nog maar net is begonnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers