TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 3: Piacenza > Turijn (229 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 3: Piacenza > Turijn (229 km)
«
»
17:50 Vranckx
In Qamishli in Syrisch Koerdistan ligt het Orkesh. Een gesloten centrum waar kinderen van IS-strijders verblijven. Ze werden door hun ouders mee de oorlog ingesleurd. Een Franse reportageploeg kreeg uitzonderlijk toegang om te filmen in het centrum.
«
»
18:15 Petra: Secrets of the Ancient Builders
In het hart van de Jordaanse woestijn ligt de eeuwenoude stad Petra, die vol mysteries zit. Experts onderzoeken hoe dit architectonische hoogstandje meer dan tweeduizend jaar geleden bereikt werd.
«
»
19:05 Africa rising with Afua Hirsch
In Kenia, een staat die amper een eeuw geleden werd opgericht, onderzoekt Afua hoe de Britten een geÔdealiseerd stereotype creŽerden terwijl ze een meedogenloos rijk uitbouwden.
«
»
19:55 Into The Congo With Ben Fogle
Tijdens het laatste deel van de reis bezoekt Ben de rivier de Congo en hij ontmoet in Brazzaville de beroemde sapeurs, Afrikaanse stijliconen die Congolese mode combineren met Franse haute couture.
«
»
20:45 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
21:20 Maestro Degand
Stefaans vader Arthur vertelt hoe hij Stefaan al heel vroeg naar klassieke muziek liet luisteren. Stefaan was toen al dol op de vierde van Brahms, hij dirigeerde al mee vanop de salontafel. Stefaan luistert er veertig jaar later nog altijd naar.
«
»
22:05 The Bambers: Murder At The Farm
Sheila Caffell, haar tweelingzonen en haar ouders worden dood teruggevonden in een boerderij in Essex. De politie neemt aan dat het om moord en zelfmoord gaat.
«
»
22:50 Cargo
Kiki en haar familie vluchten weg uit Eritrea naar Finland. In LibiŽ gaat het fout en wordt Kiki van haar familie gescheiden. Intussen steelt Riku in Finland een bestelwagen waarin een Syrische familie verstopt zit.
«
»
23:40 Cargo
Kiki overleeft de gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee en krijgt Sammy te pakken. Hij belooft dat hij haar zal komen halen. Aman en Liah bereiken de Finse kust met een containerschip, maar Aman komt in het water terecht en verdrinkt.
«
»
00:29 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers