TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
07:15 BinnensteBuiten
In de oudste boerderij van Vlijmen leeft Marie alsof de tijd al 100 jaar stilstaat. Sharon maakt een monchoutaart met kersen. Nieuwe-tuinexpert Niels maakt een kindvriendelijke voortuin. Gert-Jan maakt stoelen van biologisch gekweekte hennep.
«
»
07:50 Krabbé zoekt Chagall
Na de Russische Revolutie kreeg Chagall in 1917 een hoge positie. Jeroen bezoekt de kunstacademie die Chagall in zijn Russische geboorteplaats Vitebsk oprichtte.
«
»
08:35 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u weer meer te onthouden dan u gewend was.
«
»
09:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
09:15 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
09:35 Nieuwsuur
Grijpt radicaal-rechts de macht in Frankrijk? * Nieuwe alliantie in EU-parlement * Op bezoek bij beeldhouwer Ron Mueck.
«
»
10:05 Nu te Zien!
Flashy neonletters, verwoeste oldtimers beschilderd met roze nagellak, raketten en een Gucci-yogamat. Het zijn opvallende objecten van de Zwitserse kunstenaar Sylvie Fleury. Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks bekijkt de Rotterdamse Kunsthal.
«
»
10:25 NOS Veteranendag
Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, waar ruim 5.000 veteranen aan deelnemen.
«
»
10:55 Met Bromet naar hondencursus
Rennen, springen, speuren en poseren. Voor werkhonden is altijd iets te doen. De Amsterdamse hondenschool traint de dieren voor het WK Agility. Een hondensport waar de hond zo snel mogelijk foutloos een parcours moet doorlopen met zijn baas.
«
»
11:25 Planet Earth III: Making Of
De filmcrew redt een zeeleeuwenpup die in paniek geraakt is omdat het vastzit in een vissersnet.
«
»
11:35 MAX Maakt Mogelijk Helpt
In Moldavië zorgen oma's met liefde voor hun kleinkinderen, maar ze hebben weinig geld voor de verzorging. Jan Slagter zoekt de oma's thuis op en zoekt uit waar ze het meeste mee geholpen zijn.
«
»
11:40 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:20 Kook mee met MAX
'Wat eet ik vanavond?' Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker bij de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
«
»
12:35 NOS Tour de France 2024
Verslag van de 3e etappe. Een vlakke rit over 225 km van Piacenza naar Turijn met een grote kans op een massasprint.
«
»
16:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
16:10 Krabbé zoekt Chagall
Chagall vluchtte in 1922 berooid vanuit Moskou naar Berlijn. Hij had geen cent en was getraumatiseerd. In Berlijn staat hem een nieuwe schok te wachten.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Expeditie Nederland
Bruiloften in Nederland zijn een prachtige weerspiegeling van onze multiculturele samenleving. Van traditionele Nederlandse ceremonies tot uitbundige feesten die de culturele diversiteit van ons land benadrukken, elke bruiloft vertelt een verhaal.
«
»
17:40 Kook mee met MAX
Sandra en Mounir maken Griekse gehaktballen in tomatensaus met rijst en courgettetzatziki.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
18:25 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:55 BinnensteBuiten
BinnensteBuiten staat in het teken van Keti Koti, want vandaag wordt de afschaffing van de slavernij herdacht en de vrijheid gevierd. Sharon de Miranda reist af naar Suriname en staat stil bij haar familiegeschiedenis.
«
»
19:30 NOS Keti Koti 2024
Rechtstreekse uitzending rond de festiviteiten op het Museumplein in Amsterdam. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het herdenkingsjaar dat vorig jaar werd afgekondigd.
«
»
20:00 NOS Journaal 20.00 uur
Het laatste nieuws over gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en de weersverwachting voor de avond en de komende dagen.
«
»
20:30 Keti Koti '24
We vieren de nalatenschap van verzetshelden tijdens de trans-Atlantische slavernij. Giovanca Ostiana, Veronica van Hoogdalem, Gerda Havertong, Natasja Gibbs en Stanley Menzo brengen hun eerbetoon.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:20 12 Years a Slave
Een vrije donkere man, Solomon Northup, wordt ontvoerd en verkocht als slaaf. Hij probeert te overleven in dit wrede systeem zonder hierbij zijn waardigheid als mens in te leveren.
«
»
00:30 Kruispunt
De taal, het weer en de lege kerken. Het was wennen voor de Indiase 'importpater' Richard Lobo, die na zijn priesterwijding vanuit India naar Nederland kwam. Hoe is het voor hem om in een totaal andere cultuur te werken?
«
»
00:55 De Nachtzoen
Als filosoof wordt het leven met gemak een hoogdravend verhaal waarin de grote vragen des levens voortdurend ruimte maken voor nieuwe exemplaren. Filosoof Marjan Slob richt zich op eenzelfde vraag die blijft terugkeren.
«
»
01:05 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
01:50 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers