TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Vermist
De hoofdverdachte van Hannes verdwijning is dood, maar van Hanne zelf ontbreekt nog steeds elk spoor. Bij gebrek aan verdere aanwijzingen moet de Cel zich noodgedwongen op een andere zaak storten: de verdwijning van de 21-jarige Marie.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 CSI: Crime Scene Investigation
Dr Robbins reist naar Mexico om sectie te verrichten op het lichaam van de dochter van een vriend. In Vegas onderzoekt de rest van het team de moord op een echtpaar, begraven in een garage. Er duikt een vreemd verband tussen de twee zaken op.
«
»
08:35 CSI: Crime Scene Investigation
De zestienjarige dochter van een dominee wordt verkracht en vermoord gevonden in een geparkeerde auto. Het onderzoek leidt naar een bordeel waar de vader van het meisje een geregelde bezoeker is.
«
»
09:15 CSI: Crime Scene Investigation
Een vermoorde Elvis-imitator en een vogel houden verband met een schaaktoernooi. greg Sanders schakelt de hulp in van zijn oude schaakmentor om een door schaak geobsedeerde seriemoordenaar op te pakken.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 CSI: Crime Scene Investigation
Een rock'n'roll groupie wordt dood aangetroffen in een limousine. Er blijkt ook een prostituee vermist te zijn. Het team ontdekt dat beiden verbonden zijn met een mysterieuze rockband.
«
»
11:25 CSI: Crime Scene Investigation
De leden van het CSI-team gaan op onderzoek uit wanneer een hele familie als vermist wordt opgegeven. De familie blijkt al een maand vermist te zijn.
«
»
12:10 NCIS
Wanneer een lijk wordt gevonden op een oude begraafplaats waarvan men denkt dat deze vervloekt is, probeert het team het motief en de symboliek achter de misdaad te achterhalen. Torres ontdekt dat hun leven in gevaar is.
«
»
13:00 Bones
Brennan en Booth onderzoeken de dood van een man die is vermoord om de inhoud van zijn koffer. Het team zoekt geld voor Wendell als hij zijn studiebeurs verliest.
«
»
13:50 Bones
Brennan en Booth onderzoeken de moord op begenadigd pianist Levi Yoder. Ze vermoeden dat zijn talent iets met zijn dood heeft te maken. Cam worstelt met het ouderschap.
«
»
14:40 Bones
Brennan en Booth krijgen te horen dat er menselijke overblijfselen bij een buurtfeest zijn gevonden. De schandalen die ze ontrafelen maken velen uit de buurt verdacht.
«
»
15:25 Bones
Brennan en Booth onderzoeken een verkoold lichaam bij een elektrisch hek. Brennan gaat uit met de supervisor van Booth.
«
»
16:15 Bones
Het team start een onderzoek nadat de overblijfselen van een kippenboer worden gevonden. Angela start een campagne voor dierenrechten.
«
»
17:00 Criminal Minds
Ver weg van FBI director Linda Barnes, komt het BAU team op een geheime locatie samen om het onderzoek te voeren naar een verdachte die jonge vrouwen zou kidnappen en fotograferen.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Oklahoma geroepen om onderzoek te voeren naar man die het slaperige stadje Guymon in zijn greep houdt door de ene moord na de andere te plegen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te doen naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt. Rossi krijgt onverwacht bezoek van zijn ex-vrouw, Krystall Richards.
«
»
19:35 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team trekt ter plaatse.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Agent Pike wordt in een hinderlaag gelokt terwijl hij undercover werkt bij een lokale Japanse misdaadfamilie. Kai gaat dieper in op zijn onderzoek naar een oude vriend die crimineel is geworden.
«
»
21:15 NCIS: Hawaii
Het team onderzoekt de moord op een kapitein van de marine en ontdekt al snel dat er een omerta bestaat in zijn elite-eenheid. Het team volgt het spoor naar een ex-marinier die alles achter zich liet om monnik te worden.
«
»
22:05 The Rookie
Nu Elijah en Abril bondgenoten zijn geworden, moet het team vertrouwen op Monica, Elijah's advocaat, om hun plannen bloot te leggen. Agenten Nolan en Juarez heropenen de zaak van haar zus en ontdekken een fout die hen op een nieuw spoor brengt.
«
»
22:55 The Rookie
Als Dim wordt vermist, gaan agent Chen en sergeant Bradford samen met de CIA onmiddellijk naar hem op zoek. Maar om enige hoop op een succesvolle afloop te hebben, is de hulp van Juicy nodig.
«
»
23:50 Bull
Bull verdedigt een cliënt die beschuldigd wordt van het stelen van zijn eigen wetenschappelijk onderzoek. Hij zegt dat het zijn baanbrekende werk heeft begraven omdat zijn bedrijf medicijnen wil verkopen in plaats van ziekten wil genezen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers