TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Supergirl
Als een eeuwenoude kracht het op Lena gemunt heeft, ontdekt Supergirl eindelijk de harde waarheid over hun vriendschap. J'onn neemt een beslissing over Malefic.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 FBI: Most Wanted
Het team start een zoektocht naar de moordenaar van een rechter die erom bekendstond zware straffen op te leggen aan minderjarigen. De lijst met mogelijke verdachten is dan ook lang.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 FBI: Most Wanted
Om een ontvoerde Chinees-Amerikaanse vrouw terug te vinden, moet het team eerst zien te achterhalen of de ontvoering willekeurig was of dat de vrouw een specifiek doelwit was.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 New Amsterdam
Max worstelt met de nieuwe budgettaire regeling in het ziekenhuis. Sharpe wil ervoor zorgen dat kankerpatiënten beter en sneller worden opgevolgd.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 New Amsterdam
Dr. Fuentes zet haar missie voort om het ziekenhuis te hervormen naar haar idee. Max doet extra hard zijn best om een patiënt te helpen.
«
»
15:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:00 New Amsterdam
Reynolds en Malvo hebben een openhartig gesprek met dr. Baptiste. Max ontdekt nieuwe dingen over Sharpe, wanneer iemand uit haar verleden onverwacht opduikt.
«
»
16:55 Criminal Minds
Wanneer JJ thuiskomt van een zware dag op het werk, stort ze in en vertelt ze haar man over de zaak waar ze mee bezig is: de ontvoering van twee kinderen.
«
»
17:55 Criminal Minds
Emily Prentiss keert terug en helpt het team bij het onderzoek naar de verdwijning van drie vrouwen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die actief is langs de Appalachian Trail-wandelroute in landelijk Virginia. Een lokale politieagent vond er een tas vol uiteengereten lichaamsdelen.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt of de moord op twee families gelinkt kan worden aan pestgedrag onder studenten.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
Na een dodelijke brand in een speelhal ontdekt het team dat de brand slechts een eerste stap was van een veel uitgebreider wraakplan. Hana sluit zich opnieuw aan bij het team.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Het team probeert een moordenaar bij de kraag te vatten vooraleer hij nogmaals kan toeslaan. De opdringerige moeder van Barnes zet haar huwelijk onder druk.
«
»
22:25 Elementary
Holmes en Watson gaan achter een seriemoordenaar aan die enveloppen vol geld achterlaat op de lichamen van zijn slachtoffers. Watson probeert af te rekenen met een persoonlijke kwestie.
«
»
23:20 Elementary
Holmes is de hoofdverdachte in de zaak rond de moord op een vrouw die werd gedood toen Holmes nog zwaar verslaafd was.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers