TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Sportmagazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Eat Well for Less
Gregg en Chris helpen studenten Dylan, Ben, Roo en Louis uit de nood. Roo is glutenintolerant en Ben is vegetarisch. Shoppen doen ze daarom afzonderlijk, en ook koken en eten doen ze zelden samen.
«
»
13:45 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
14:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
15:10 Your Home Made Perfect
Toen Naomi en Yehuda hun halfopen woning uit de jaren 50 kochten in Hertfordshire, dachten ze de ideale woonst te hebben gevonden voor hun gezin.
«
»
16:15 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
16:45 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt onder meer de eigenwijze zussen Rita en Lisa van La Galleria 33 in Boston, Olde Hitching Post in Hanson.
«
»
17:40 De Meilandjes zonder Centen
De familie maakt kennis met hun nieuwe buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een bijstandsuitkering.
«
»
18:30 Steenrijk, Straatarm
De welgestelde ondernemers Jeanet Wolf en John Slabbekorn, die in het Belgische Ittre verblijven, ruilen met de familie Janssen uit Duiven. Zij moeten rondkomen van een krap weekbudget.
«
»
19:30 Ontvoerd
De 13-jarige Dario woont al vijf jaar in Peru, waar zijn moeder hem naartoe heeft ontvoerd in 2013. Zijn vader, Ruud, wint alle rechtszaken, maar is nog altijd niet herenigd met zijn zoon.
«
»
20:30 Axel opgelicht
Met zijn rijke geschiedenis en cultuur wordt Praag beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Maar de pracht en praal van de Gouden Stad kent ook een keerzijde.
«
»
21:30 Achter de sterren
Botanic Sanctuary Antwerp gaat vandaag open. En het hotel is meteen helemaal volgeboekt. In de kapel wordt het eerste huwelijksfeest gevierd maar hét culinaire event is Flanders Finest.
«
»
22:25 De Grootste Lefgozer
In de eerste opdracht moeten de acht lefgozers zoveel mogelijk 'bedenkelijke' gerechtjes binnenspelen. In de tweede opdracht moeten ze rozen verzamelen, maar die worden vakkundig bewaakt.
«
»
23:30 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
Met de Overijsselse Dianne gaan we mee op de truck naar Denemarken. Glamourgirl Kim leert ons alles over het bloementransport.
«
»
00:35 Ambulance
Verpleegkundige Luke zet zijn kennis om in de praktijk wanneer hij wordt opgeroepen voor een zwaar motorongeval. Ambulanciers Alex en Sam worden opgeroepen voor een verwarde 103-jarige vrouw.
«
»
01:40 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt onder meer de eigenwijze zussen Rita en Lisa van La Galleria 33 in Boston, Olde Hitching Post in Hanson.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers