TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Parks & Recreation
Tom nodigt iedereen uit in de Snakehole om een nieuw drankje uit te proberen. Leslie en Ann krijgen ze ruzie over hun datinggewoontes.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 A Brush with Love
Jamie denkt erover na om haar artistieke droom te laten varen. Bij wijze van inspiratie voor de toekomst schildert ze een inspiratiebord, dat haar vervolgens succes en liefde lijkt te brengen.
«
»
16:15 Parks & Recreation
De romantische spanning tussen Leslie en Ben bereikt een gevaarlijk hoogtepunt wanneer ze samen een zakenreis naar Indianapolis maken. Ron geeft een negenjarige les in politiek.
«
»
16:40 Parks & Recreation
De moeder van Leslie probeert Ben te versieren, niet wetende dat hij een relatie heeft met haar dochter. Chris voert enkele drastische veranderingen door op kantoor, en daar is niemand blij mee.
«
»
17:10 Timeless
In een wanhopige poging om Jessica te redden reizen Wyatt en Rufus in het geheim terug naar het jaar 1980. Lucy blijft in het heden om agent Christopher op afstand te houden.
«
»
18:05 Godzilla
Na nucleaire testen in de Stille Oceaan wordt in het Panamakanaal een uniek wezen gesignaleerd. Wetenschapper Niko Tatopoulos wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
20:30 The Expendables
Barney Ross staat aan het hoofd van een team huurlingen, de Expendables. Die krijgen de opdracht om op een Latijns-Amerikaans eiland een einde te maken aan het schrikbewind van een wrede dictator.
«
»
22:25 Mayans M.C.
Er heerst verdeeldheid binnen de familie Reyes. De vijandigheid van Angel ten opzichte van zijn broer baart de rest zorgen.
«
»
23:30 Timeless
In een wanhopige poging om Jessica te redden reizen Wyatt en Rufus in het geheim terug naar het jaar 1980. Lucy blijft in het heden om agent Christopher op afstand te houden.
«
»
00:20 Fosse/Verdon
Tijdens haar verblijf op Mallorca denkt Gwen na over haar huwelijk met Bob, die ze op overspel heeft betrapt tijdens de opnames van 'Cabaret'. Ze blikt terug op haar eerste ontmoeting met Fosse.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers