TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
06:55 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Roger
Probleemmuur aanpakken
«
»
09:35 De tip
In deze aflevering geven we tips rond het gebruiksklaar maken van ons barbecuetoestel, houden we een vergelijkende test met kolen en briketten, en hoe je het best de barbecue kan reiningen na gebruik.
«
»
09:45 Zelf gedaan, goed gedaan
Modelbouw auto's
«
»
10:05 Het zelfbouwhuis
Luchtdicht maken van de woning
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
14:00 Het weekmenu
Culinair magazine.
«
»
14:50 Come Dance with Me
Elf jonge danstalenten dagen hun ouders uit om deel te nemen aan een danscompetitie, maar mama en papa zijn geen sterren op de dansvloer. Jury: Jeny Bonsenge, Jan Kooijman en James Cooke.
«
»
16:30 Personal trainers
Wat voor trainingen geven ze? Waar staan ze voor? Waarom zijn ze hiermee begonnen? Wat willen ze hun klanten aanleren? En hoe streng zijn ze eigenlijk voor zichzelf?
«
»
17:40 Da's Dikke Liefde
Raf & Zoë, Dilly & Jens, Jessica & Xavier en Sofie & Fré zijn begonnen aan het avontuur dat hen in zes maanden tijd fysiek gezonder zal maken en ook hun relatie een boost zal geven.
«
»
18:55 Junior Bake Off Vlaanderen
Roger van Damme schotelt onze juniors een chocolade cakerol met een patroon van hartjes voor in de 'Love Is in the Air'-week. Het is kwartfinale en de juniors bakken een letterkoek als spektakelstuk.
«
»
19:55 Raiders of the Lost Ark
1936. Archeoloog Indiana Jones heeft in de jungle van Peru een gouden beeldje gevonden. Het wordt hem echter meteen afhandig gemaakt door zijn rivaal René Belloq.
«
»
22:10 Nonkels
De nonkels ontdekken dat Innocent alle brieven van Luc binnen handbereik van Carine bewaart. Maar met sommige ontboezemingen in die brieven zou ze niet kunnen lachen.
«
»
23:00 Alex Agnew: Be Careful What You Wish For
Alex Agnew heeft het onder meer over het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan en zwerkbal.
«
»
00:10 De ambassade
De consuls en ambassadeurs komen al meteen in actie om landgenoten in alle uithoeken van de wereld uit de nood te helpen. Van verloren papieren tot huwelijksaanvragen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers