TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:18 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:34 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. Gebaseerd op de boeken van schrijfster Sylvia Vanden Heede en tekenaar Thé Tjong Khing.
«
»
06:44 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:49 Ernest & Celestine
Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.
«
»
07:02 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:07 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:14 Pip and Posy
Posy blijft bij Pip slapen om hem over zijn angst voor het donker heen te helpen.
«
»
07:21 Love Monster
Op de nacht dat er vallende sterren aan de hemel verschijnen, moeten Lief Monster en zijn vriendjes de vuurvliegjes ontlopen om ze te kunnen zien.
«
»
07:28 Peppa Pig
Charlotte Schaap past op haar nichtje Suzie Schaap en haar beste vriendin Peppa. Peppa en Suzie zijn opgewonden over hun logeerpartij en praten in bed over wat ze willen worden als ze groot zijn.
«
»
07:32 Peppa Pig
De familie Big gaat met Goudje de vis naar dokter Hamster voor controle.
«
»
07:37 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:46 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:56 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:04 Splat & Seymour
Op de laatste schooldag mogen de kittens speelgoed mee naar school nemen. Als Cassandra Seymour ziet, verzint Splat snel een smoes: het is een muis met afstandsbediening.
«
»
08:15 Het herriehofje
Abel blijft bij Matteo logeren. Om te bewijzen dat ze allebei niet bang zijn in het donker, besluiten ze op nachtelijk avontuur te gaan in het hofje.
«
»
08:26 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:42 ZappSport
Nick Schilder is te gast, hij vormt al jaren een succesvol duo met Simon. Naast muziek heeft hij nog een grote passie: schaken. Ron daagt hem uit om tegen vier kinderen tegelijk te schaken.
«
»
09:04 Jackie en Oopjen
Jackie (12) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Als Jackie na sluitingstijd langs de beroemde portretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit loopt, gebeurt er iets wonderbaarlijks.
«
»
10:28 Hoofdzaken
Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Senna vertelt waarom hij misschien onhandig overkomt, maar dat niet echt is.
«
»
10:42 Van Vader naar Moeder
De ouders van Iris (12) zijn gescheiden én allebei doof. Als kind was Iris vaak tolk voor haar ouders, maar nu haar ouders uit elkaar zijn, loopt de communicatie nog steeds vaak via Iris.
«
»
10:55 ZappDoc: Nog één week
Toen de moeder van Anashya (12) vertelde over haar geldzorgen en de Toeslagenaffaire, was Anashya vastbesloten om andere kinderen die in armoede leven te helpen.
«
»
11:11 Freeks wilde wereld
Op de savanne van Zuid-Afrika sluipt Freek naar een groep wrattenzwijnen toe om ze niet af te schrikken. Er komt een kudde levensgevaarlijke Afrikaanse buffels op zijn pad en dat is nog niet alles.
«
»
11:22 Freeks wilde wereld
Om te weten wat er 's nachts in de jungle van Suriname langs zijn tentje loopt, hangt Freek een camera op. Op de beelden staat een nieuwsgierige ocelot.
«
»
11:32 Freeks wilde wereld
In Afrika wemelt het van de dieren met een printje. Het is niet alleen mooi, maar ook nog eens super handig als camouflage. In Zuid-Afrika legt uit wat de strepen en de vlekken betekenen.
«
»
11:43 Freeks wilde wereld
Freek is dol op reptielen en kan met recht een 'reptielofiel' worden genoemd. In het Afrikaanse Swaziland gaat hij op zoek naar reptielen die hij nog niet eerder zag.
«
»
11:54 Freeks wilde wereld
In Zuid-Afrika duikt Freek in het ijskoude water van de oceaan. Hier zwemt hij met een reuzenbaars, een vis zo groot als een auto! Maar het hoogtepunt van zijn duik zijn toch wel de zandtijgerhaaien.
«
»
12:04 Bad nature
In 'Talent bij Bad Nature' komt een uitzonderlijke rups aan bod met een uniek talent. Hij doet imitaties. Monty gaat naar Amerika en interviewt een pad die haar eigen huid opeet.
«
»
12:10 Bad nature
'Bad Nature zoekt Talent' is weer terug met een bijzondere kandidaat: een mestkever die enorme ballen poep vooruit kan rollen. Ondertussen vaart Monty naar IJsland.
«
»
12:16 Steken en prikken
Deze keer neemt de wespspin Emma of Jurre te grazen.
«
»
12:29 Hoodvlogs
De actie van Elise om naar Dave te gaan, is niet echt handig geweest. Want wat Elise niet weet, is dat Casper handig gebruikmaakt van de zoen tussen Elise en Dave.
«
»
12:40 Flexe gasten 2
Oscar dreigt met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias het verkeerde pad op te gaan. Hij pest zijn broertje en besluit een belangrijke herkansing niet te maken.
«
»
12:54 Doctor Cheezy marathon
Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfoodketen Doctor Cheezy. Op hun vlucht raken ze de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen.
«
»
12:55 Doctor Cheezy
Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.
«
»
13:20 Doctor Cheezy
Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.
«
»
13:43 Doctor Cheezy
Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.
«
»
14:05 Doctor Cheezy
Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.
«
»
14:30 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:45 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:35 Schippers van de Kameleon
De tweeling Sietse en Hielke redt het leven van een dokter bij een verschrikkelijk onweer en krijgt een motor cadeau.
«
»
17:11 Hallo, ik heb kanker
Het wordt duidelijk hoe belangrijk vriendschap is voor Olivier, Rose krijgt op het hoofdkantoor van de Kanjerkraal een bijzondere opdracht en Marleen gaat zwemmen op Texel.
«
»
17:42 Enkeltje Verweggistan
De 11-jarige Luca verhuist naar Suriname. Zijn vader werkt voor het Wereld Natuur Fonds en gaat helpen de natuur in het land te beschermen.
«
»
18:08 Welkom bij de Romeinen
De gasten zijn o.a. Marc-Marie Huijbregts als Ovidius. De grote schrijver Ovidius zit op de bank bij Dorine en hij vertelt over het dagelijks leven van de Romeinen.
«
»
18:34 Taarten van Abel
Angelina (12) wil een taart maken voor burgemeester Eberhard van der Laan, omdat zij met haar Romafamilie niet bij elkaar in woonwagens in Amsterdam-Zuidoost mogen wonen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Bastian (11) kan 's nachts vaak wakker liggen over het klimaat. Hij maakt zich zorgen over de toekomst, maar vindt het ook moeilijk daarom dingen te laten die hij eigenlijk leuk vindt om te doen.
«
»
19:42 3 op Reis Specials
De reiziger van nu is meer dan ooit op zoek naar een unieke en authentieke ervaring. Maar in populaire steden wordt het alleen maar lastiger om tourist traps te omzeilen.
«
»
20:17 Boerderij van Dorst
Deze week helpen Gordon en Anouk mee.
«
»
21:20 Jos
Jos heeft een eerste date met Esther, maar het wordt niet het romantische afspraakje waar ze op had gehoopt. Hun prille liefde lijkt Jos zijn sociale onhandigheid niet te overleven.
«
»
21:52 Tropenjaren
Rosa wil haar plekje veroveren in het old boys network op haar werk, maar dat valt niet mee. Om toch te scoren bij haar baas, haalt ze zijn dochter in huis als oppas.
«
»
22:26 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
23:05 Joardy Season
Hannah smeedt samen met Charlie een plan om Harco te redden uit het ziekenhuis. In Harco's comadroom ontstaat er een dispuut tussen Gilles en Chiron.
«
»
23:40 Louis Theroux: Forensic Mental Health
Louis Theroux brengt tijd door met patiënten wier persoonlijkheden zo zijn verweven met hun psychische aandoening dat het moeilijk wordt om hen te behandelen.
«
»
00:46 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:48 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:50 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:18 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:12 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:33 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:38 Olly the Little White Van
Alice moet afrijden en Stan geeft haar nog een laatste lesje. Maar dat werkt niet zo goed. Alice moet afrijden bij Ronald Grump en dat is even schrikken want hij is heel streng.
«
»
05:43 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:50 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers