TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
06:49 De kist
Ter ere van de 200ste aflevering gaat presentator Kefah Allush terug naar een gast die veel indruk op hem maakte: zanger en presentator Ernst Daniël Smid (68).
«
»
07:22 Zin in morgen
Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? Hoe ga je om met tegenslag en waaruit put je kracht? We mogen (binnen)kijken op een 'heilige plek' van/met creatieve denkers.
«
»
07:54 Petrus in het land
Petrus is in Hulshorst op de Veluwe, waar Gert Kok predikant is van de hervormde kapel, zijn eerste gemeente.
«
»
08:21 De Verwondering
Op de vroege zondagmorgen ontvangt Annemiek Schrijver een gast die ons inspireert met zijn of haar inzicht. Levensbeschouwing en nabijheid.
«
»
08:52 Ik mis je
In 2011 verliezen Hilbert en Cora een paar dagen na de geboorte hun zoontje Matthias. Voordat ze definitief afscheid van hem moeten nemen, luisteren ze continu naar Psalm 91, waar staat: 'Jou zal niets overkomen'. Welke betekenis hebben die woorden nu?
«
»
09:15 EO Life
Presentator Marleen Stelling weet van het bestaan van Opwekking af, maar is er nog nooit geweest. Tot nu toe. Marleen stapt in haar camper en gaat op zoek naar wat Opwekking nu eigenlijk is.
«
»
09:46 Nederland zingt
'Hij laat niet los' was het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Alle hoogtepunten van deze bijzondere dag, met liederen als 'God van licht' en 'Houd vol'.
«
»
10:12 EO Life
Presentator Marleen Stelling weet van het bestaan van Opwekking af, maar is er nog nooit geweest. Tot nu toe. Marleen stapt in haar camper en gaat op zoek naar wat Opwekking nu eigenlijk is.
«
»
10:58 Wilde Ganzen
Acht kansarme jongeren worden in Cambodja opgeleid tot 'milieuleiders'. Ze maken ecologische zeepjes en delen die gratis uit, in ruil voor plastic afval.
«
»
11:00 Eucharistieviering/Eurovisie
Rechtstreekse Eurovisieviering op het Hoogfeest van Pinksteren vanuit de kathedraal Notre-Dame te Créteil, Frankrijk.
«
»
12:05 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
12:26 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
12:42 De Geknipte Gast
Özcan Akyol ontvangt presentator Tineke de Nooij voor een openhartig gesprek in de kappersstoel. Tineke is gestopt met werken en blikt terug op haar pionierschap als programmamaker.
«
»
13:00 BinnensteBuiten
Leon Mazairac is op de Reeuwijkse Plassen, waar Heidi en Wilco zich inzetten voor het wildbeheer van de flora en fauna.
«
»
13:27 Fryslân DOK
Noord-Nederlandse bestuurders hebben een zware lobby opgezet voor een snelle treinverbinding tussen Amsterdam en Groningen, de Lelylijn. Waar is die wens op gestoeld en hoe realistisch is die?
«
»
14:05 Eens ging de zee hier tekeer
Stormvloeden en scheepsrampen waren eeuwenlang een vast gegeven voor de kustbewoners rond de Zuiderzee. Huub Stapel onderzoekt wat de Zuiderzee zo gevaarlijk en problematisch maakte.
«
»
14:51 De Boeddhistische Blik: Dark Red Forest
Portret van de jaarlijkse retraite van duizenden Tibetaanse nonnen in kleine houten huisjes gedurende de honderd koudste dagen van het jaar bij het Yarchen Klooster op het Tibetaanse plateau.
«
»
16:24 De Nieuwe Buur
Henriëtte is een alleenstaande moeder zonder geldige verblijfsvergunning. Ze strijdt voor al haar lotgenoten.
«
»
16:51 Socutera
Foodwatch Nederland is een kritische, maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, die vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten, door onderzoeken, campagnes en rechtszaken.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:12 Jacobine op 2
Uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat Nederland het meest seculiere land ter wereld is en dat mensen minder bezig lijken te zijn met zingeving dan werd gedacht.
«
»
17:51 Kruispunt
Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen: de andere kant van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van de grootste havenstad ter wereld.
«
»
18:17 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:37 The unseen Queen - 70 jaar Queen Elizabeth
We weten allemaal wie de Queen vandaag is, maar wie was ze voor ze de troon 70 jaar geleden, op 27-jarige leeftijd, besteeg? Hoe zag het leven eruit dat ze achter zich liet?
«
»
20:01 De veroordeling
Journalist Bas Haan onderzoekt De Deventer moordzaak, maar wordt steeds meer in het kamp gezogen van degenen die de klusjesman van moord beschuldigen.
«
»
22:15 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
22:25 Erwin Olaf eert Hans van Manen
Ter ere van de 90ste verjaardag van choreograaf Hans van Manen maakt fotograaf Erwin Olaf een serie foto's die ontleend zijn aan het werk van Van Manen.
«
»
22:46 AVROTROS Lenteconcert
Vijftien jonge musici spelen op ongebruikelijke plekken in de bloeiende Betuwe. Met o.a. een pianiste en klarinettist in een boomgaard en een strijk- en een saxofoonkwartet in een weiland.
«
»
23:45 The Investigation
Jakob herinnert de teamleden eraan dat het voordeel van de twijfel bij de verdachte ligt. Jens blijft druk uitoefenen op het forensisch team om antwoorden te leveren.
«
»
00:36 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers