
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
06:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:45 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
07:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij paneert kippendij die hij serveert met een simpele pasta en tomatensausje.
«
»
07:20 | Het weekmenu |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
08:00 | Toasted! |
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
08:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
09:05 | Het weekmenu |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
09:50 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
10:20 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
10:35 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag maakt Johan Segers vogelnestjes klaar.
«
»
11:00 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
11:45 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
12:15 | Urban Barbecue |
In deze aflevering maakt chef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus** en z'n souschef Philip Vandamme vijf gerechtjes die lekker en anders zijn.
«
»
12:50 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
13:10 | De hofleverancier |
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
13:40 | Op hete kolen |
Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
14:10 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
14:20 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:55 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
15:15 | De dagschotel |
Roger van Damme maakt een zoete quiche.
«
»
15:25 | Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
Éen zoete zonde per dag, houdt de dokter van je af.
«
»
16:00 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
16:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:40 | Vlaanderen kookt |
Serafien had het op den duur wel gehad met het typische varkenshaasje met spruiten en appel met veenbessen op familiefeesten.
«
»
18:00 | Op de rooster |
In deze aflevering bereidt Johan Segers samen met Tom Waes oa kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
18:30 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een echte vis 'van bij ons' op het menu van Johan Segers: de pladijs. Deze populaire platvis is een van de meest verkochte vissen uit de Noordzee en dat is niet zomaar.
«
»
18:55 | Puur oosters: Japans |
Vandaag maakt chef Ivan Verhelle één van de meest geliefde gerechten uit de Japanse keuken klaar: sukiyaki.
«
»
19:15 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Vandaag komt actrice en presentatrice Tatyana Beloy naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Tatyana houdt van gin-tonic. Ideaal studiemateriaal dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
19:35 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
20:25 | Panklaar |
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
20:40 | Het weekmenu |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
21:30 | Urban Barbecue |
In deze aflevering maakt chef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus** en z'n souschef Philip Vandamme vijf gerechtjes die lekker en anders zijn.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:10 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
00:35 | Het weekmenu |
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
01:25 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
01:55 | Tot op de graat |
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»
02:15 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
02:55 | Het weekmenu |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
03:35 | Urban Barbecue |
In deze aflevering maakt chef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus** en z'n souschef Philip Vandamme vijf gerechtjes die lekker en anders zijn.
«
»
04:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:50 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:30 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
05:50 | Het weekmenu |
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»