TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:40 The breakfast club
Vijf totaal verschillende tieners melden zich op een zaterdagochtend op school voor een strafstudie. Ze moeten een opstel over zichzelf schrijven en mogen niet met elkaar praten.
«
»
15:25 M*A*S*H
Na een rustige periode is het plots weer alle hens aan dek in het kamp. Er wordt een baby op de wereld gezet, er worden gewonden verzorgd en de hernia van majoor Burns wordt aangepakt.
«
»
15:55 Chicago P.D.
Met de informatie van Cruz probeert het team de dievenbende op te sporen die de kluissleutel van de kazerne heeft gestolen. Voight staat onder druk van het gerecht om alles volgens de regels te doen.
«
»
16:40 Chicago P.D.
Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.
«
»
17:30 Top Gear
Jeremy Clarkson gaat naar Belfast om er de Twingo Renaultsport 133 aan een extreme test te onderwerpen. Guy Ritchie, de ex van Madonna, is de 'Star in a Reasonably Priced Car'.
«
»
18:30 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May proberen aan te tonen dat auto's ook kunst kunnen zijn en vullen daarom een galerij met allerhande autogerelateerde voorwerpen.
«
»
19:30 De bunker
Wanneer het team op het spoor wordt gebracht van professor Felix Tambuyser en zijn bizarre gedrag, wordt meteen gevreesd voor wetenschappelijke spionage.
«
»
20:35 American Outlaws
Jesse James keert na afloop van de Amerikaanse Burgeroorlog terug naar Liberty. Jesse wil er een rustig leventje leiden, maar spoorwegdirecteur Thaddeus Rains gooit roet in het eten.
«
»
22:20 What We Do in the Shadows
Colin Robinson maakt promotie op zijn werk. Zijn nieuwe status bedreigt echter de machtsverhoudingen binnen het vampierenhuis.
«
»
22:50 What We Do in the Shadows
Lazlo panikeert wanneer Jim de Vampier, een wraakzuchtige vijand uit het verleden, zomaar opnieuw opduikt. Hij ziet zich genoodzaakt om het huis te ontvluchten en onder te duiken.
«
»
23:20 Inside Effingham Prison
De gevangenis van Effingham in de Amerikaanse staat Georgia is een van de beruchtste van het land. Dat komt omdat er zoveel geweld en racisme heerst; bij de mannen maar evengoed in de vrouwenvleugel.
«
»
00:30 Motorway Cops
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers