TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
09:45 Peppe's Sicilië
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op nummer één. Peppe maakt een lamsstoofpotje met aardappelen klaar. De lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 The Nanny
Maxwell werkt samen met de eigenzinnige musicalregisseur Phillipe Cohen aan een herwerkte versie van Romeo en Julia. Vervolgens staat hij voor de grootste uitdaging in zijn carrière wanneer Phillipe Fran uitkiest om de rol van Julia te spelen.
«
»
13:20 The Nanny
Sylvia en haar vriendinnen zijn in de wolken wanneer ze acteur Ben Vereen ontmoeten bij de Sheffields. Maxwell vertelt de dames dat de acteur de hoofdrol in zijn nieuwste musical zal spelen, maar dat het financiële plaatje nog niet rond is.
«
»
13:45 Friends
Phoebe is met een homoseksuele man uit Canada getrouwd om hem aan een verblijfsvergunning te helpen.
«
»
14:10 Friends
De groep wil een feest geven voor de verjaardag van Ross, maar geld blijkt een issue te zijn. Chandler wordt per ongeluk gebeld door een sexy vrouw en probeert een date met haar te regelen.
«
»
14:40 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Zuid-Afrika.
«
»
14:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je een heerlijke, klassieke bouillabaise met rouille op tafel zet.
«
»
15:30 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat. Met een grote glimlach en de zon op zijn gezicht, tovert de chef mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
15:55 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:35 The Nanny
Fran neemt Grace mee naar een supermarkt in een rijke buurt, in de hoop er toevallig de man van haar leven tegen het lijf te lopen. Haar listig plannetje levert onmiddellijk resultaat op: ze ontmoet er de succesvolle beursmakelaar Glen Mitchell.
«
»
17:05 The Nanny
Het huis van de Sheffields staat in rep en roer wanneer Fran de laatste hand legt aan de voorbereidingen van haar moeders verjaardagsfeestje. Omdat Maxwell er zelf niet kan bij zijn, biedt hij Fran en haar gasten een dure wijn uit zijn kelder aan.
«
»
17:35 Friends
Chandler en Joey willen Ben meenemen om zo vrouwen aan te trekken, alleen gaat dat helemaal mis. Phoebe raakt haar baan als muzikant bij Central Perk kwijt.
«
»
18:10 Friends
En dronken Rachel belt Ross op en onthult haar gevoelens op zijn antwoordapparaat. Ross moet nu een keuze gaan maken tussen Rachel en Julie. Monica is de nieuwe personal trainer van Chandler.
«
»
18:40 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over het Belg zijn. Wat verbindt ons met onze landgenoten? Slechte wegen natuurlijk, maar ook onze minachting voor het dorp naast ons, onze afkeer van reglementair verbouwen en onze gezamenlijke vakantiebestemmingen.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Deze week passeren er veel grote namen de revue, een Louis Vuitton, een Patek Philippe en een Serge Vandercam. Maar ook Luc Appermont komt langs met een bijzonder item: een Russische icoon uit de 19e eeuw.
«
»
21:15 Chasing Beauty
Realityster Diaz is geen onbekende. Hij trok samen met zijn vriend Yassine naar Turkije voor een baard implantatie. Het duo ging zonder nadenken te werk. Toch hebben ze een bijzondere kijk op wat kan en wat niet kan qua plastische ingrepen.
«
»
22:10 Gent West
Malika krijgt de opdracht van Kat om Sam te beschuldigen van het dealen van verboden middelen. Ze zit daardoor als een rat in de val. Ze vertelt tegen Sacha en Sarah dat Sam voor haar terugval heeft gezorgd.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:30 Stukken van mensen
Deze week passeren er veel grote namen de revue, een Louis Vuitton, een Patek Philippe en een Serge Vandercam. Maar ook Luc Appermont komt langs met een bijzonder item: een Russische icoon uit de 19e eeuw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers