TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop, Lui en Klus spelen met hun kabouterkaarten wanneer Kwebbel binnenkomt. Ze heeft een nieuwe sjaal die ze zelf heeft gebreid. Kwebbel leert haar vrienden hoe ze moeten breien.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vervolgens vallen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de reparatie en maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Marx schrijft een liefdesbrief naar Sylvie. Kara heeft daardoor liefdesverdriet. Lolly besluit om de Gevoelfloepser te gebruiken zodat Marx verliefd wordt op Kara. Dat loopt echter helemaal fout, en Marx en Hubert worden verliefd op Koko.
«
»
06:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
06:45 Wickie de Viking
Dankzij het zeil landt de drakkar veilig op de grond. De generaal wil nog steeds het geheim van de Vikingen weten en vliegen. Halvar besluit dat de drakkar naar de zee geduwd moet worden.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils valt van de rug van Martin en krijgt spontaan hoogtevrees. Akka hoopt hem te helpen.
«
»
07:10 Iedereen K3
Jacques Vermeire komt langs en leert de meisjes van K3 bulderlachen en gekke bekken trekken. Marthe maakt de Pina Colada vlaggenlijn en Klaasje kiest voor een vlechtkapsel. Eindigen doen ze met het liedje 'Hallo K3'.
«
»
07:30 VLOGLAB Forever #Stories
De vloggers krijgen tijdens de repetitie voor hun optreden onaangenaam bezoek. Chloť krijgt allemaal dingen te horen over het medisch onderzoek en belt met Stien dat ze niet wil gaan.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw begint plots heel veel geld uit te geven. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de herkomst van al dat geld. Aziz' zeep en douchegel zijn gestolen.
«
»
08:20 Hallo K3
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de gouden panda bemachtigen. Ook Marcel is in de ban van de gouden panda.
«
»
08:45 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders hebben een "Dragon Day" om hun vaardigheden aan een jonge fan te laten zien.
«
»
09:05 Super Monsters
De kinderen leren over de verschillende plaatsen die mensen en dieren als huis gebruiken. Op het dak maken ze kennis met de waterspuwer Doyle, die al eeuwen in de school woont en het grootste deel van de tijd slaapt.
«
»
09:15 Super Monsters
Nadat Drac en Katya hebben vernomen dat Spike ervan droomt om te kunnen vliegen, besluiten ze hem te helpen door hem vliegles te geven. Maar eigenlijk zijn zijn vleugels daar te klein voor.
«
»
09:25 Jabaloe
Bessy heeft een toneelstuk gezien waarin een meisje en een jongen verliefd werden omdat die jongen heldendaden verrichtte voor het meisje. Met Twinkly's hulp wil Bessy ervoor zorgen dat Joe heldendaden kan verrichten, zodat hij haar held wordt.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Het is nog steeds Valentijnsweek en daarom bakt Sofie een 'I Love You So Much'-taart.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Grensagenten en douane-inspecteurs beschermen de Australische grenzen tegen mogelijke bedreigingen.
«
»
12:25 Milo
Ivan maakt onverwacht zijn opwachting op Johans boot. Het verraad van Lou heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Milo annuleert haar optreden, maar na een peptalk van Jesse verandert ze van gedachten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Guido wil overgaan tot actie, maar Jan vindt dat geen goed idee. Patrick brengt Benny op een idee, in de hoop alsnog een succes te maken van zijn benefiet.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Zuster Reini neemt de schuld op zich voor het uitvoeren van de euthanasie op mevrouw Oudenaar. Er wordt een vrouw binnengebracht die slachtoffer lijkt te zijn geworden van huiselijk geweld.
«
»
15:20 The Good Doctor
Lea onthult aan Shaun een geheim. Het team behandelt een volwassen patiŽnt die een aandoening heeft die normaliter alleen bij kinderen voorkomt. Een rijke patiŽnt wil koste wat kost zijn leven verlengen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief
Arno bouwt een steeds betere band op met Daphne. Een extra vrijgezel doet onverwacht zijn intrede, waardoor Kaylee snel van werkkledij moet wisselen om hem netjes te ontvangen.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief
Marc serveert een liefdevol ontbijt en belandt daarbij in een ietwat onhandige situatie wanneer hij twee vrouwen tegelijkertijd wil plezieren. Dirk en zijn dames genieten van een sensuele salsa.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Australische douanebeambten werken samen met de politie van Victoria om smokkelaars te pakken die miljoenen sigaretten illegaal binnenbrengen. Een ogenschijnlijk onschuldig pakje blijkt een zeer gevaarlijke drug te verbergen.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne heeft het goed geregeld: Jef gaat enkele uren bijverdienen als tuinman van madame Hulpiau en met dat geld kan zij dan hulp aannemen in de winkel.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Milo worstelt met de vraag of ze de waarheid moet vertellen. Jasmien probeert Liam te verleiden, maar wordt op een cruciaal moment onderbroken door Milo.
«
»
20:40 Familie
Mieke vertelt Joris dat Jan een dj heeft geregeld. Jamila heeft geen zin om op date te gaan.
«
»
21:15 Miljoenenhuizen
Jan is in zijn nopjes met een kasteel in Snellegem, terwijl het koppel Valerie en Maxime hun oog laat vallen op een magnifiek tuinappartement. Stťphanie raakt betoverd door het uitzicht van het Eilandje.
«
»
22:20 Erfgenaam gezocht NL
Herman heeft Rubens hulp ingeschakeld om familie te vinden van een architect die in de 19e eeuw een oorkonde heeft gekregen voor zijn werk. Ook reist Ruben naar CaliforniŽ om een erfenis van 35.000 euro te brengen naar de zoon van de erflaatster.
«
»
23:40 Chicago Med
Charles helpt Scott met een oude patiŽnt bij wie onlangs schizofrenie is vastgesteld, Hammer, Maggie en Vanessa onderzoeken de legitimiteit van de kankerdiagnose van een patiŽnt, Crockett is overrompeld, Will komt met een nieuwe medische technologie.
«
»
00:35 Familie
Mieke vertelt Joris dat Jan een dj heeft geregeld. Jamila heeft geen zin om op date te gaan.
«
»
01:10 The Good Doctor
Lea onthult aan Shaun een geheim. Het team behandelt een volwassen patiŽnt die een aandoening heeft die normaliter alleen bij kinderen voorkomt. Een rijke patiŽnt wil koste wat kost zijn leven verlengen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers