TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het verkennen van een appel, magische bloemen. Boekenjongen maakt een spiegel door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Poppa leren het cijfer zes. Kiwi en de tijger leren samen het woordje 'Bumbalu'. Bumbina speelt met Babaki en een hoedje. Ze leren dat een perzik roze is. Nanadu danst met pomponnen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een opgewonden, gespannen pinguïn die de boel op stelten zet.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias gaan de Olympische Hondenspelen nadoen. De winnaar kan een heerlijke hondenkoekjestrofee winnen. Het laatste onderdeel is hardlopen. Wie dat wint, wint alles.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky is onder de indruk van het slimme huis van de Raptorsons en besluit zijn eigen huis te upgraden. Maar hij moet uitzoeken waar hij robots en andere slimme apparaten kan krijgen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga krijgen de opdracht om grootvader op te halen bij het station, maar ze kunnen hem niet vinden. Terwijl Pingu overal zoekt, maakt grootvader nieuwe vrienden in de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje pakt zichzelf in als cadeau voor Pippa. Eigenlijk is alles een cadeau als je het maar inpakt.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn aan het spelen als de bal in een gat terechtkomt waar een spin zit.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff. Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de beste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard kapot.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson hoort Marie zeggen dat haar oude hond versleten is en dat ze graag een nieuwe zou willen hebben. Hij weet niet dat het over een knuffelhondje gaat en denkt dus dat Marie het over hem heeft en dat ze hem gaat vervangen...
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu worden van elkaar gescheiden door een rivier. Omdat er in de prehistorie nog geen bruggen bestaan, proberen de twee vrienden er alles aan te doen om weer bij elkaar te komen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft geld nodig. Haar crush Tristan gaat tijdens de kerstvakantie skiën in de bergen. Omdat ze dicht bij hem wil zijn, heeft ze beweerd ook op reis te gaan, toevallig naar dezelfde plek als hij. Lou vertelt het aan haar moeder.
«
»
08:00 Kids on the block
De Boefjes kopen diepvriespizza's uit het buurtwinkeltje. Ze bouwen een kraampje naast een Italiaanse pizzeria. De eigenaar wordt boos wanneer hij ziet dat ze al zijn klanten stelen. Hij schakelt de scooterbende in om pizza's aan huis te bezorgen.
«
»
08:15 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Piu Piu en Molang leveren brood op een middeleeuwse dorpsmarkt. Alles staat klaar voor een schitterend riddertoernooi. Molang kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en valt. Hij komt per ongeluk tussen de lansen terecht.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een jonge navigator die op zoek is naar een bemanning om de nieuwe wereld mee te ontdekken. De twee vrienden sluiten zich bij hem aan en beginnen aan een lange reis.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
El Vis, Don Corleone en Emile beramen hun wraak op Oscar en alle pinguïns in het dorp.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar is verdrietig omdat Leah moet gaan. Maurice de burgemeester weet hoe hij hem kan opvrolijken.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella's uitwisselingsstudent logeert bij haar en ze hebben absoluut niets gemeen. Het wordt de ergste week ooit, tenzij Stella een manier kan vinden om met elkaar om te gaan.
«
»
10:55 Royals Next Door
Koning Bob is verheugd om de rol van zijn voorvader Koning Roberto XIII te spelen in de heruitvoering van De Slag om Bosbes.
«
»
11:10 Lou
Lou is gefrustreerd. Ze wil eigenlijk oudejaarsavond doorbrengen met haar crush Tristan. Maar dan laat ze domweg een van zijn geliefde spelcomputers vallen en is de stemming verpest.
«
»
11:25 Lou
Lou is er toch in geslaagd om haar crush Tristan te vergezellen op een skivakantie. Samen met haar moeder Emma en Richard gaan ze naar Richards geboortedorp in de Franse Alpen. Lou kijkt er nu al naar uit.
«
»
11:35 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
11:45 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
12:10 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:25 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
12:50 Helden
De helden houden een spectaculaire race met zelfgebouwde boten, doen een spetterend prikparcours met ballonnen en bouwen een mega papier-maché.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
13:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
13:50 Lou
Lou's skivakantie in Richards geboortedorp verloopt niet goed. Tristan neemt maar geen contact op. En als haar moeder ontdekt dat Richard een pikante verloofde heeft, Ludmilla genaamd, valt Emma van de trap.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella wil een goede indruk maken op Mika tijdens hun studiesessie. Wanneer haar ouders haar achterlaten om tegelijkertijd op haar broers en zussen te passen, beginnen Stella's plannen te ontrafelen.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Het is een rustige dag in het kleine vissersdorpje, maar iemand heeft grootse plannen. Oscar, een avontuurlijke pinguïn, is ook een soort uitvinder; hij gaat proberen van het dorp naar de nabijgelegen berg te vliegen met een enorme katapult.
«
»
14:30 Prinsessia
Kamiel schept op dat hij de beste één april grappen heeft en nooit in andermans grappen trapt. Basiel en de prinsessen hebben schoon genoeg van zijn grappen en verenigen zich in een mega grap tegen Kamiel, maar Kamiel heeft het door.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris traint iedereen voor het jaarlijkse Elven Festival. Pinokkio is echter niet zo goed, en wordt uit het team gezet. Hij verzint een list om toch mee te mogen doen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Er wordt een stemming gehouden in het dorp voor de realisatie van een parkeertoren. Toby moet helpen de stemming te organiseren, maar Mieke is wantrouwig en gaat zelf op onderzoek uit.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn herders. Kiki, hun kleine geit, heeft de drang om vrij rond te lopen. Als het haar plotseling lukt om uit het hok te ontsnappen, leidt de kleine geit hen naar een vreemd doolhof.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester wil knalgroen kiwi-ijs eten, net zoals in Hawaï. Maar die smaak is er niet. Samson en Marie ontvangen een brief van de vereniging van ijsverkopers dat ze verplicht zijn om alleen maar knalgroen kiwi-ijs te verkopen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep ontdekt een voor hem nieuwe soort zaadpeul, maar Mushpot waarschuwt hem de peul niet aan te raken. Chep zijn nieuwsgierigheid wint en hij opent de peul, met alle kriebelende gevolgen van dien.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creëert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
16:00 Imago
De helden gaan op zoek naar de legendarische Anzar De Magnifieke. Maar als ze bij zijn onderwaterpaleis aankomen, ontdekken ze dat hij is behekst door Agoji.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
16:30 Rox
Team Rox gaat op zoek naar een dief die in staat is om elke computer ter wereld te kraken.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 4.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Naomi gaan op zoek naar muggen. Ze kijken wie zich het vaakst kan laten steken en hoe de muggensteek precies in zijn werk gaat.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Nachtwacht moet het opnemen tegen een geniepig wezen dat alleen maar wil winnen. Vladimir, Keelin en Wilko geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
18:40 De Hoppers
Op school wordt een studentenuitwisselingsproject gedaan. Het nichtje van Olivia, Annabelle, wordt toegewezen aan de Hoppers en komt een paar dagen bij hen logeren. De Hoppers zijn enthousiast, maar dan blijkt dat Annabelle een nogal bizar meisje is.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Na haar breuk met Henri en de diefstal van haar masker, komt Lena terecht in een wedstrijd grappen maken met Thea en maakt het te bont.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers