TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
02:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
02:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat zij aan zij met chef Dominique Persoone. Geïnspireerd door Dominique's favoriete gerecht van de Chinees om de hoek maakt het duo vandaag wontonsoep. Chinees met een flinke scheut rock-'n-roll dus.
«
»
03:25 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
03:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
04:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
04:30 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
05:05 Tot op het Bot: Het Varken
Johan maakt een heerlijke ouderwetse zelfgemaakte varkenspaté van eigen receptuur.
«
»
05:25 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
06:05 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
06:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
De Pauw Jeroen komt een zijn zegje in de keuken doen. Hij maakt een pizza met blauwe kaas en die blijkt verrassend goed te werken met gekarameliseerde sinaas. Pizza pronto, in 20 minuten.
«
»
08:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
08:55 Wordt aangekondigd
«
»
09:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
09:55 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
10:45 Soep!
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
11:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
11:30 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
11:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken, helemaal uit de Genkse cité: Giacomazza Peppe. Hij maakt de klassieker der klassiekers: pasta bolognese. Maar omdat het kan en er tijd is doet hij lekker gek. Hij kleurt hem wit in plaats van rood.
«
»
12:20 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
13:00 Het Weekmenu
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
13:40 Op de Rooster
Axel Daeseleire mag dit keer samen met Johan Segers varken aan het spit bereiden, samen met de rest van het varken, zoals spek, oren, poten en natuurlijk aangepaste sausen en salades.
«
»
14:10 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
14:55 Wordt aangekondigd
«
»
15:25 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabije havenstad. En daar gaat ook Peppe deze keer naartoe. Peppe koopt er een kratje sardienen en maakt ze vervolgens helemaal op zijn Siciliaans klaar.
«
»
15:45 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon met gegrilde asperges en zelfgemaakte pesto.
«
»
16:10 Karola's Kitchen
Iedereen kent wel de drukte in de ochtend. Daarom zet Karolien twee voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en zelfs paprika, en ook ontbijtmuffins van appel. Het is perfect om vooraf voor te bereiden.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
17:00 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles. Zoals als elke keer gaat hij ook nu een stapje verder en schotelt hij wederom een verrassend gerecht voor.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat achter het fornuis met chef Michaël Vrijmoed. Michaël heeft tot grote vreugde van Gert kraakverse Sint-Jakobsvruchten meegebracht. Die zijn volgens de chef heerlijk in een verrassende combinatie met linzen.
«
»
18:05 Bal National Zomereditie
Wim Ballieu bereidt smaakvolle lamsballetjes gevuld met asperges en met een vleugje kardemom.
«
»
18:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: Israël. In Tel Aviv verkent hij Israëls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
19:25 Beach Barbecue
Vandaag stookt chef Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand. Ze verwent haar gasten met varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade. Als dessert: een gesmolten Camenbert.
«
»
19:50 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
20:30 Wordt aangekondigd
«
»
20:37 Chef In Eigen Tuin
Vandaag ligt er een lekker vispakketje op de barbecue van Jeroen De Pauw. Hij wikkelt verse forel in een jasje van rozemarijn en citroen en serveert daarbij een pittige tomatensalsa. De ideale visschotel van onze chef in eigen tuin!
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst gaat de Duits-Oostenrijkse toer op samen met chef Jan Buytaert. Die verloochent even de Franse keuken om een heerlijke zuurkool te bereiden. Varkensribbetjes en puree vullen de sauerkraut perfect aan.
«
»
21:15 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
22:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
22:30 Wordt aangekondigd
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
23:30 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
00:05 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
00:30 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
01:25 Roger van Damme: Bakken
Je zou het bijna een kunst kunnen noemen: de kunst van het bakken. Roger van Damme heeft haar helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen door een oerdegelijke en overheerlijke flantaart met een laagje brésilienne klaar te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers