TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Transplant
Bash wil Eid vieren met zijn zus, maar Amira houdt stug vast aan de tradities die ze thuis hadden. Theo behandelt een tiener die zijn ouders niet wil vertellen waarom hij in het ziekenhuis ligt. Bash kan een medische beslissing moeilijk respecteren.
«
»
03:10 Transplant
Bash begint aan zichzelf te twijfelen door een ongeluk op het werk. Mags bewondert een toegewijde brandweervrouw die elke dag haar leven op het spel zet. June moet leren om samen te werken.
«
»
03:55 Flip This House
Het team neemt in Hartford een verbouwing over. Er is een koper en een afgesproken prijs, maar de verbouwing blijkt cosmetisch. Het huis is vergeven van de bijen en de leidingen zijn niks meer.
«
»
04:40 Below Deck
Kapitein Lee berispt de bemanning voor het beschadigen van een erg duur stuk van de boot. Nico confronteert Kelley. Dean Slover keert terug voor een derde charterreis. Kelley's managementvaardigheden worden op de proef gesteld.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Een lading vintage skiliftcabines brengt Molly en Russell van de bergen in Vermont naar de Colorado Rockies. Doug moet een bijzonder houten huisje vervoeren naar het iconische Jellystone Park.
«
»
06:00 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in Californië.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar bijzondere objecten in Texas. Tijdens hun reizen ontdekken de jongens een Gilley's piano, een gigantisch bord en enkele zeldzame colaflesjes die waardevol zouden kunnen zijn.
«
»
07:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:45 Storage Wars
De kopers vallen Ivy's thuisbasis binnen in Lancaster, Californië. Mary probeert een deal te sluiten met een onverwachte bondgenoot. Jarrod en Brandi zetten hun collega's onder druk, terwijl Rene zijn superioriteit probeert te bewijzen.
«
»
08:15 Storage Wars
De opkopers moeten vroeg opstaan om goede zaken te kunnen doen in Perris, Californië. Mary probeert optimistisch te blijven, wanneer Dave's gebrul voor spanningen zorgt. Ivy en Jarrod proberen het hoofd koel en gefocust te houden.
«
»
08:35 Flip This House
Peter en Brian verwachten goud geld te verdienen aan een huisje in Atlanta, maar er zit asbest in het pand. Het wordt uiteindelijk volledig strippen, terwijl boomwortels de fundering bedreigen.
«
»
09:25 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit Hawaï presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
10:20 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten. Een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats. Een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
11:10 Below Deck Mediterranean
Een ruzie barst los en treft de crew tijdens hun avondje uit. Storm's steun aan Natalya zorgt ervoor dat zij hun romance heroverweegt.
«
»
12:10 Below Deck Mediterranean
De bemanning helpt Kyle na een val van de trap. Zijn daaropvolgende enkelblessure is erger dan ze dachten, waardoor de druk op het team toeneemt.
«
»
13:05 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
14:05 Storage Wars
Mary neemt een niet zo geheim wapen mee naar de veiling in North Hollywood, Californië. René is enthousiast omdat hij weet dat hier veel geld te verdienen valt. Dave waagt een ongebruikelijke gok, terwijl een zelfverzekerde Jarrod de strijd aangaat.
«
»
14:30 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in Californië. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank struinen een autokerkhof af in Maryland, waar ze een hobbelpaard met springveer en een unieke minimotorfiets van een boer vinden. Onderweg vinden ze ook nog drie generaties verzamelitems in een barak in West Virginia.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank keren terug naar een aantal favoriete locaties. Ze beginnen in Pennsylvania, waar ze een collectie die zich zeven meter onder de grond bevindt opnieuw bezoeken. Frank is vastbesloten een antiek reclamebordje te kopen.
«
»
16:50 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
17:50 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets ontwikkeld tegen zweetvlekken. Broers tonen een gesp die tevens dient als portefeuille. Veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen. Een ex-kok presenteert een veelzijdige mengkom.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
Een nieuw bemanningslid sluit zich aan voor de laatste charter en het interieurteam haast zich om haar te trainen. De chartergroep bestaat uit twee bekende NFL-spelers, van wie er één een speciaal voedselverzoek heeft waardoor Dave in de war raakt.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
De bemanning ziet hun laatste charterdag met uitputting en opwinding tegemoet. Dave staat voor een nieuwe uitdaging als hij probeert te voldoen aan de specifieke culinaire wens van een gast. Intussen loopt Elena achter de feiten aan.
«
»
20:35 Fantasy Island
Nisha wil dat het eiland haar helpt te kiezen tussen trouwen met de door haar ouders voorgestelde man Savin, of haar oude vriend Josh.
«
»
21:30 Fantasy Island
Wanneer oude vriendinnen Nettie, Camille en Margot naar het eiland komen om hun vijftigste verjaardag te vieren, leggen hun fantasieën allerlei breuklijnen in hun vriendschap bloot.
«
»
22:25 Transplant
Bash en Amira moeten omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Theo krijgt een verrassingsbezoek terwijl hij in het ziekenhuis wordt geconfronteerd met een koppige patiënt. Bash en Mags helpen een buitenlandse patiënt, maar staan voor een taalbarrière.
«
»
23:15 Transplant
Bash en Amira vestigen zich in een nieuwe omgeving. In het ziekenhuis helpt Bash een stel dat hun eerste kind krijgt. Dr. Bishop stelt Mags op de proef door persoonlijk haar prestaties op de spoedeisende hulp te evalueren.
«
»
00:05 Resident Alien
Harry probeert wanhopig om zijn geheim te bewaren. Ondertussen wordt Asta gedwongen haar eigen verleden onder ogen te zien en worstelt Kate met de beweringen van Max over een buitenaards wezen.
«
»
00:50 Resident Alien
Harry reist naar het Ute-reservaat om Asta's grootmoeder te helpen. Hier leert hij wat het betekent om bij een gemeenschap te horen.
«
»
01:40 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers