TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
03:30 The Coroner
De bewoners van Lighthaven zijn geschokt wanneer een meisje uit de dood ontwaakt. Dat betekent dat iemand anders onder haar naam is begraven.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch vermoedt dat de gruwelijke moord op een handelaar in de haven gelinkt zou kunnen zijn aan de brutale aanval op inspecteur Brackenreid.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
06:50 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde schrijver van moordmysteries, gaat Eliza op onderzoek. Ondertussen heeft de Duke problemen op zijn werk met een nieuwe hoofdinspecteur.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een schatzoeker wordt vermoord terwijl hij op zoek is naar de verborgen schat van de legendarische piraat Le Clerc. Richard Poole onderzoekt de zaak, en begint te denken dat de mythen hem ook kunnen helpen bij het oplossen van een andere moord.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Als Joyce het levenloze lichaam van de bejaarde kunststudente Ruth Fairfax ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn. Tijdens zijn onderzoek wordt hij echter plotseling van de zaak gehaald.
«
»
10:10 Midsomer Murders
Barnaby gaat, hoewel hij van de zaak gehaald is en al vervangen is door een andere rechercheur, heimelijk door met zijn onderzoek. Hij krijgt te maken met een gewapende overval, gestolen geld, eerdere criminele en geheime afspraken.
«
»
11:00 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
11:50 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
12:45 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
13:30 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
14:20 Queens of Mystery
Wanneer Matilda een moord bij het Wildemarsh Wellness-centrum aan het onderzoeken is, ontdekt ze dat er enkele mensen rondlopen die zeer ongezonde bedoelingen met hun collega's hebben.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Tijdens repetities voor de opera La Boheme zakt de understudy voor de stersopraan plotseling in elkaar, ter plekke dood. Murdoch vermoedt al snel dat de sterzanger het echte doelwit van de misdaad was.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en het politiekorps moeten nog meer onderzoek voeren naar gewelddaden bij het water. Ze willen de aanvallers van Brackenreid koste wat het kost voor de rechtbank krijgen.
«
»
21:00 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
22:00 Happy Valley
Politie-inspecteur Catherine Cawood vindt bij toeval het ontbonden lichaam van een prostituee, wanneer ze een zaak van schapendiefstal probeert op te lossen. Tommy Lee Royce zit zijn straf uit in een zwaar bewaakte gevangenis.
«
»
23:00 Silent Witness
Jack wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een auto-ongeluk heeft gehad. Terwijl Jack voor zijn leven vecht, moet het team het gif identificeren om hun vriend te redden.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Als een uitvinder door een rivaal wordt vermoord, roept Murdoch hulp in van Alexander Graham Bell.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Het is Kerstmis in Whitstable en terwijl iedereen zich verheugt op een paar vrije dagen, heeft Pearl er haar handen vol aan om het werk in het restaurant te combineren met familieverplichtingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers