TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Lale wil graag een hiphopcursus organiseren voor de gasten van het Fürstenhof. Greta heeft per ongeluk dubbel zoveel eten besteld. Eleni wil het hospitaal verlaten en vraagt Julian om haar naar huis te brengen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Flashdance
De 18-jarige Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Ze droomt van een carrière als professionele danseres en na lang nadenken besluit ze haar kans te wagen op de dansacademie. Als dat fout gaat, vlucht ze in de armen van Nick, haar werkgever.
«
»
16:25 Schooled
Lainey en CB zijn enthousiast over een studentenradiozender totdat een DJ roddels over ze gaat verspreiden. Mellor is beledigd, omdat Glascott de mascotte wil veranderen.
«
»
16:55 Las Vegas
Gabe Labrador stopt niet aan de goktafel en Danny hoort dat hij een groot bedrag moet winnen om zijn gekidnapte dochter vrij te kopen. Het team onderzoekt de zaak, hoewel ze er niet zeker van zijn dat Gabe de waarheid vertelt.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Een man op de bruiloft is moedwillig rumoer aan het veroorzaken tussen de vrienden. Marshall arriveert eindelijk bij het Farhampton Hotel.
«
»
18:15 Schooled
Mevrouw Cinoman wil de liefde tussen Lainey en CB aanwakkeren. Michaela Watkins heeft een gastrol.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie probeert haar campagne af te stemmen op haar baan, wat op beide fronten tot grote blunders leidt. Chris smeedt een band met Andy's hond. April is Tom en Anne helemaal zat.
«
»
19:15 The Simpsons
Een kijkje in een mogelijke toekomst van de Simpsons. Homer en Marge zijn uit elkaar en Bart wordt versierd door zijn lerares van groep zes. Wanneer Marge begint te daten met Krusty trekt Homer zich terug naar een onderwater schuilplaats.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team probeert een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden, maar de missie neemt een levensgevaarlijke wending. Intussen heeft Street genoeg van al zijn romantische verwikkelingen.
«
»
20:35 Zorro
De Bear Clan wil de loyaliteit van Diego op de proef stellen. Zijn enige uitweg is om er voor de deadline achter te komen wie de moordenaars zijn. Lolita confronteert Diego met de ware identiteit van Zorro.
«
»
21:35 Zorro
Guadalupe en Samael arriveren in Los Angeles om een deel van de erfenis van Alejandro op te eisen. De deadline die de Bear Clan heeft gesteld is bijna verstreken: Diego moet Monasterio vermoorden.
«
»
22:40 Magnum P.I.
Een verwarde man huurt Magnum en Higgins in om een misdaad te onderzoeken, nadat hij wakker wordt op een strand bedekt met bloed. TC is verrast als de biologische grootmoeder van Cade een bezoek brengt.
«
»
23:30 L.A.'s Finest
Na een confrontatie met een van Jens oude klanten, denken Syd en McKenna dat ze op de goede weg zijn als hun leven wordt bedreigd. In de Koreatown-zaak komt het team eindelijk tot de verantwoordelijke crimineel.
«
»
00:25 Las Vegas
Ed besluit om elk personeelslid eens heel andere taken te laten uitvoeren. Delinda neemt Eds job over en vindt de vergadering op het stadhuis immens saai. Danny komt een oude schoolmakker tegen met verdacht veel geluk bij het gokken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers