TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:30 Sporza: UEFA EURO 2024
Turkije speelt tegen Georgië in Dortmund in Groep F van EURO 2024. Georgië is het enige team dat zijn EK-debuut maakt op dit toernooi. EURO 2020 kende twee debutanten: Finland en Noord-Macedonië.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Jan Ullrich, de opgejaagde
Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold. Maar succes heeft een prijs.
«
»
22:10 Disco: Soundtrack of a Revolution
Een absoluut hoogtepunt kende disco in de jaren zeventig. Het is een tijdperk waarin een generatie worstelt om een politieke en sociale stem te krijgen. Hun roep om bevrijding weten ze te laten horen aan de hand van de discomuziek.
«
»
23:05 Osama Bin Laden: The Inside Story
Bin Laden keert terug naar Saudi-Arabië als oorlogsheld. Niet veel later valt Saddam Hoessein Koeweit binnen en vragen de Saudi's bescherming aan de VS. Bin Laden is woest en trekt naar Soedan, waar hij zich bezighoudt met de uitbouw van Al Qaeda.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers