TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Urk!
Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Zijn vrienden Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met Teuns nieuwe vlam. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als ceremoniemeester en samen gaan ze op zoek naar een prinsessenjurk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Jurgen en Marieke emigeren naar Sardinië om een Bed & Wine te starten.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Urk!
Teun krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren. Hij vraagt de hulp van klusmaat Albert, maar die ziet de klus niet zitten. Terwijl Gerda en Klaas een financiële tegenvaller krijgen te verwerken, heeft tweelingzus Mathilde een blind date.
«
»
14:05 Blind getrouwd: Australië
Tijdens een nieuwe verbintenisceremonie lijken sommige stellen een stuk sterker te zijn, maar bij één koppel zijn de eerste barsten zichtbaar.
«
»
15:30 Urk!
Mathilde heeft het schaamrood op haar kaken staan, als er beelden van haar liefdesavontuur viral gaan. Tony krijgt een authentieke Urker tuinmetamorfose. Teuns styling klus in Frankrijk staat door toedoen van Albert op losse schroeven.
«
»
16:25 De Bauers - 20 jaar later
Het is drie weken voor Frans zijn 50e verjaardag. Frans wil niet te veel aandacht besteden aan zijn aankomende verjaardag. Maar Mariska heeft andere plannen en wil dit niet zomaar voorbij laten gaan.
«
»
17:10 My Kitchen Rules
De tweede ronden begint met Aaron en Chris, de barbecuekampioenen. Terug aan tafel maken de deelnemers kennis met jeugdvrienden Amber en Mel en de Litouwse zussen Patricija en Brigita.
«
»
18:40 Home and Away
Vicky, de moeder van Mali, lijkt Rose wel goed te keuren, tot zij en Elandra achterhalen wat haar beroep is. Eden treft Cash in uniform en al drinkend aan in Salt. Hij weigert echter te vertellen wat er hem dwarszit.
«
»
19:15 Blind getrouwd: Australië
De Homestay Week is eindelijk aangebroken en de zes overgebleven koppels maken zich klaar om de thuisbasis van hun partner te bezoeken om te zien hoe hun leven samen eruit zou kunnen zien buiten het experiment.
«
»
20:35 Een huis vol emigreert
Johan en Janneke zijn samen op huizenjacht in Spanje, want over drie maanden willen ze al gaan emigreren. En voor Julia, Anne en Olav Kraan is het moment aangebroken om afscheid te nemen op school.
«
»
21:40 De Bauers - 20 jaar later
Het is de grote dag; Frans zijn 50e verjaardag. Hoewel hij vooral niet te veel poespas wilde, staat hem het tegenovergestelde te wachten. In Rotterdam staat hem een enorme verrassing te wachten.
«
»
22:25 Echte Meisjes in de Jungle
Kelly, Diva, Fabiola, Jill, Janice, Lena, Michella, Annebel, Channah, Gaby, Esmee en Louisa gaan het avontuur aan in Laos. De influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar ook met elkaar.
«
»
23:25 Emergency on Sunny Beach
Een zware bosbrand in de regio houdt twee groepen feestende Britse meiden niet tegen om volledig uit hun dak te gaan.
«
»
00:25 Blind getrouwd: Australië
De Homestay Week is eindelijk aangebroken en de zes overgebleven koppels maken zich klaar om de thuisbasis van hun partner te bezoeken om te zien hoe hun leven samen eruit zou kunnen zien buiten het experiment.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers