TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Wars
De kopers reizen 200 kilometer naar een veiling in Oxnard. Darrell en Brandons samenwerking staat onder druk als de spanning tussen vader en zoon stijgt.
«
»
06:20 Last Man Standing
Vanessa is teleurgesteld waneer ze vermeent dat op Thanksgiving enkel zij, Mike en Eve aan de feesttafel bij de Baxters zullen zitten.
«
»
06:40 Last Man Standing
Het hockeyteam van Boyd is op zoek naar een nieuwe coach. Mike verbaast alles en iedereen met de mededeling dat Ryan de geknipte persoon is voor de job.
«
»
07:00 Last Man Standing
Mike eist van zijn familie dat ze allemaal een goede daad verrichten voor Vanessa. Chuck wordt genomineerd om Sinterklaas te spelen bij Outdoor Man.
«
»
07:25 Last Man Standing
Mike en Vanessa sluiten een weddenschap af over het resultaat van hun jaarlijkse Polar Run. Eve ontvangt nieuws over haar sollicitatie bij West Point.
«
»
07:45 Last Man Standing
Mike probeert Eve op te vrolijken door te praten met haar over carrièremogelijkheden bij Outdoor Man. Kristin heeft schrik dat zij en Mandy niet langer gemeenschappelijke interesses hebben.
«
»
08:05 Last Man Standing
Ed vraagt Kyle om in het geheim een verlovingsring aan te passen. Wanneer Mike dit toevallig ziet, vermoeden hij en Vanessa dat Kyle van plan is Mandy ten huwelijk te vragen.
«
»
08:25 Last Man Standing
Mike kan Kristin en Ryan ervan overtuigen een huis te kopen in de plaats van huur te betalen voor een appartement. Wanneer hij de ideale woonst voor hen vindt, verandert Ryan echter van idee.
«
»
08:45 Last Man Standing
Eve en haar vriendin Cammy richten samen een muziekbandje op, maar ze zijn zo slecht dat Mike een poging onderneemt om de band een halt toe te roepen. Dit heeft echter onverwachte gevolgen.
«
»
09:05 Last Man Standing
Mike wil dolgraag de collectie met miniatuurtanks van de overleden echtgenoot van zijn buurvrouw Helen Potts kopen. Maar dan verneemt hij dat zij de collectie al van de hand heeft gedaan.
«
»
09:25 Last Man Standing
Mike vindt dat Vanessa te veel van zijn eigen ruimte inneemt in huis voor haar taken en hij bouwt voor haar in de tuin een eigen plekje, wat hij 'haar schuur' noemt.
«
»
09:45 American Pickers
Mike doet een hoog bod op een zeer zeldzame uitvinding van Edison en Frank raakt in een Oktoberfest-bui door een grote hoeveelheid memorabilia die met bier te maken hebben.
«
»
10:30 American Pickers
De mannen bekijken een collectie waar je de rillingen van krijgt bij een voormalige benzinepomp die is omgebouwd tot een excentrisch huis.
«
»
11:15 American Pickers
In Arkansas kiezen Frank en Danielle een voormalige handelspost die vol zit met geweldige Americana.
«
»
12:00 American Pickers
De mannen belanden in Studebaker-hemel en bezoeken een ontwerper met de zeldzaamste verzameling in het Midwesten.
«
»
12:45 American Pickers
Mike rijdt langs Route 66 in een oude cabrio om die terug te brengen naar de weduwe van de vorige eigenaar. Maar de klassieker uit de jaren 30 overleeft de reis van 950 kilometer wellicht niet.
«
»
13:35 Millionaire Matchmaker
Miljonair en Hello Kitty-fan Robin Kassner doet voor de tweede keer een beroep op de diensten van Patti Stanger. Patti hoopt dat Robin geleerd heeft uit de fouten uit haar verleden.
«
»
14:20 Millionaire Matchmaker
Patti brengt haar beroemde klant Yigit Pura een bezoekje. De chef-kok is 31, heeft een succesvolle carrière uitgebouwd, maar lijkt de liefde van zijn leven nog niet gevonden te hebben.
«
»
15:10 Millionaire Matchmaker
Patti is in de wolken met haar nieuwe klant: voormalig footballspeler Mitch Berger. Ze steekt haar sympathie voor professionele atleten niet onder stoelen of banken en al zeker niet die voor Mitch.
«
»
16:00 Millionaire Matchmaker
Patti heeft al altijd openlijk verteld over het feit dat ze werd geadopteerd. Nu heeft ze besloten om haar biologische moeder op te sporen. Ondertussen zoeken twee nieuwe miljonairs naar een partner.
«
»
16:45 Millionaire Matchmaker
Adam Gaynor, ex-gitarist van de band Matchbox Twenty, is op zoek naar de ware liefde. Patti vermoedt dat Adam ernstige gesprekken liever inruilt voor flauwe grapjes.
«
»
17:35 CSI: NY
Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden.
«
»
18:25 NCIS: New Orleans
Een gepantserd gevangenentransport van de marine raakt betrokken bij een ongeval. Vier gevangenen zien hun kans om te ontsnappen.
«
»
19:15 NCIS: New Orleans
Een lid van de beruchte SEAL-elitetroepen wordt vermoord in een studentenhuis. Het NCIS-team onderzoekt of de man misschien op een missie was.
«
»
20:00 Cracked
Detective Aidan Black en forensisch psychiater dr. Daniella Ridley duiken in de hoofden van de gevaarlijkste Canadese psychopaten.
«
»
20:55 The Unit
Mack en Williams beschermen een Thaïse prins op Amerikaanse bodem. Ze stoten echter op ontrouw en complotten binnen de koninklijke familie.
«
»
21:50 The Unit
Een storm raast door de eenheid van Jonas wanneer ze vernemen dat hun afdeling wordt opgedoekt. Bovendien moeten ze allemaal voor de rechter verschijnen voor misdaden uit het verleden.
«
»
22:50 Transplant
Bash en Amira wennen aan een nieuwe omgeving. Bash helpt een stel dat hun eerste kind krijgt. Dr. Bishop stelt Mags op de proef met een persoonlijke evaluatie van haar werk op de spoedeisende hulp.
«
»
23:40 Transplant
Bash verleent zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil. Mags heeft haar handen vol aan een jonge vrouw die informatie achterhoudt. Dr. Bishop biedt Mags een geweldige kans.
«
»
00:25 In The Dark
Murphy probeert Max uit een situatie van leven of dood te helpen, terwijl Dean hen tegen elkaar opzet in een poging zijn eigen slechte omstandigheden op te lossen.
«
»
01:10 In The Dark
Murphy's keuzes dompelen de groep van Guiding Hope dieper in Nia's spel. Jess is achterdochtig over de geheime ontmoetingen tussen Felix en Murphy. Dean probeert Chloe weg te houden van Murphy.
«
»
01:50 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:35 The X-Files
Nu Mulder verdwenen is, neemt John Dogget zijn plaats in en wordt daardoor de nieuwe partner van Scully in de X-Files-divisie.
«
»
03:25 The X-Files
Scully achtervolgt een sekte die een slijmachtig organisme aanbidt.
«
»
04:10 The X-Files
Een kleine jongen, die tien jaar eerder werd ontvoerd, daagt plots terug op zonder enige vorm van veroudering. De zaak brengt bij Doggett een pijnlijke herinnering naar boven.
«
»
04:55 The X-Files
Een advocaat en vriend van Doggett wordt verdacht van de moord op zijn vrouw.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers reizen 200 kilometer naar een veiling in Oxnard. Darrell en Brandons samenwerking staat onder druk als de spanning tussen vader en zoon stijgt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers