TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
06:15 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
06:55 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
07:15 De dagschotel
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
07:30 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
08:00 Toasted!
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
09:05 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
09:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
10:25 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
10:50 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever.
«
»
11:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een man die met zijn 2 sterren kookt op topniveau: Bakker Syrco! Hij maakt een ode aan zijn Indonesische roots en dat is een simpele nasi goreng met garnalen uit Zeebrugge.
«
»
11:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
11:55 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt Croque van pitabroodje met gerookte forel en mierikswortel in 20 minuten klaar.
«
»
12:20 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
12:45 Tot op de graat
In deze aflevering staan er langoustines op het menu van chef Johan Segers.
«
»
13:10 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:35 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
13:50 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Parijs, voor een Death in the Afternoon - de favoriete cocktail van Hemingway op basis van absint en champagne.
«
»
14:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:50 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt risotto van parelcouscous met champignons en ganda ham in 20 minuten klaar
«
»
15:20 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in Wallonië heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
16:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
16:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
16:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:50 Op de rooster
Sam De Bruyn en Johan bereiden in deze aflevering oa kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
18:20 Tot op de graat
Dat er geen enkele vis uit onze Noordzee is waar Johan Segers niet van houdt, wisten we al. En ook vandaag maakt hij met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
18:40 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
19:05 Peppe's Sicilië
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
19:35 De gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
20:20 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
20:40 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
21:25 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
21:45 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
21:55 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad katapulteert ons terug naar begin 19e eeuw, toen werd de individuele cocktail geboren.
«
»
22:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
23:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
23:50 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
00:15 Het weekmenu
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
01:05 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni.
«
»
01:10 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
01:40 Tot op de graat
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
02:00 De gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
02:40 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
02:50 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
03:30 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
03:45 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
03:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
05:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een chef die pretty messy is en bovendien een heerlijke charlatan: Jelle Beeckman. Hij verzoent Thailand en Vlaanderen in het bord.
«
»
05:25 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
05:45 Het weekmenu
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers