TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
16:10 SOS Piet
Danny is niet tevreden over zijn saus met garnalen en diepvriesspinazie. - Elke keer Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen. - Sandra wil ravioli met chocolade leren maken.
«
»
16:45 SOS Piet
Alos heeft problemen met zijn paprikasoep. - Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt flets. - Ines haar brownies met witte chocolade zijn te zoet en lijken ongebakken.
«
»
17:10 SOS Piet
Erwin wil witloofkroketten maken. - Saskia wil een gerecht uit grootmoeders tijd leren maken: spiegelei met krokant spek. - Helmut wil zijn vriendin op speculaastaart trakteren.
«
»
17:40 SOS Piet
Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. - Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog. - Nancy's karamel brandt ofwel aan ofwel is hij te korrelig.
«
»
18:10 SOS Piet
Sharon gaat de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze-pepersaus. - Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af. - Sophie wil aardbeientaart maken.
«
»
18:40 Super 50
Veel duo's in deze aflevering van 'Super 50': Incognito feat Jocelyn Brown, Willy Sommers & Wendy Van Wanten, Soulsister met Leyers en Michiels.
«
»
19:50 Ons geluk
Na alle beschuldigingen van meneer en mevrouw Peeters aan zijn adres, kan Cel niet langer in hun huis blijven wonen. Samen met Martine gaat hij op zoek naar een nieuw kot.
«
»
21:05 Ons geluk
De zelfmoord van Martine heeft Cel verwoest. De eens zo rustige en introverte jongen bestaat niet langer. Hij is kwaad op de hele wereld.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Misdaadserie.
«
»
23:15 De Pfaffs
Carmen en Lyndsey regelen alles in Sky Hall, Zaventem voor het feest. Sam en Kelly nemen de videoboodschappen op. Franky gaat champagne en wijn kopen voor de feestneuzen.
«
»
23:45 M*A*S*H
Een generaal bedankt Hawkeye en Trapper voor het redden van zijn zoon door hun unit te voorzien van een club voor officieren. Hawkey en Trapper proberen vervolgens iedereen toegang te verlenen.
«
»
00:20 M*A*S*H
Henry wordt verliefd op ex-cheerleader Nancy Sue Parker, die een pak jonger is dan hem. Wanneer ze hem echter een bezoek brengt op het kamp, probeert ze ook Hawkeye te versieren.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers