TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
16:10 SOS Piet
Danny is niet tevreden over zijn saus met garnalen en diepvriesspinazie. - Elke keer Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen. - Sandra wil ravioli met chocolade leren maken.
«
»
16:45 SOS Piet
Aloïs heeft problemen met zijn paprikasoep. - Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt flets. - Ines haar brownies met witte chocolade zijn te zoet en lijken ongebakken.
«
»
17:10 SOS Piet
Erwin wil witloofkroketten maken. - Saskia wil een gerecht uit grootmoeders tijd leren maken: spiegelei met krokant spek. - Helmut wil zijn vriendin op speculaastaart trakteren.
«
»
17:40 SOS Piet
Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. - Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog. - Nancy's karamel brandt ofwel aan ofwel is hij te korrelig.
«
»
18:10 SOS Piet
Sharon gaat de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze-pepersaus. - Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af. - Sophie wil aardbeientaart maken.
«
»
18:40 Super 50
Veel duo's in deze aflevering van 'Super 50': Incognito feat Jocelyn Brown, Willy Sommers & Wendy Van Wanten, Soulsister met Leyers en Michiels.
«
»
19:50 Ons geluk
Na alle beschuldigingen van meneer en mevrouw Peeters aan zijn adres, kan Cel niet langer in hun huis blijven wonen. Samen met Martine gaat hij op zoek naar een nieuw kot.
«
»
21:05 Ons geluk
De zelfmoord van Martine heeft Cel verwoest. De eens zo rustige en introverte jongen bestaat niet langer. Hij is kwaad op de hele wereld.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Misdaadserie.
«
»
23:15 De Pfaffs
Carmen en Lyndsey regelen alles in Sky Hall, Zaventem voor het feest. Sam en Kelly nemen de videoboodschappen op. Franky gaat champagne en wijn kopen voor de feestneuzen.
«
»
23:45 M*A*S*H
Een generaal bedankt Hawkeye en Trapper voor het redden van zijn zoon door hun unit te voorzien van een club voor officieren. Hawkey en Trapper proberen vervolgens iedereen toegang te verlenen.
«
»
00:20 M*A*S*H
Henry wordt verliefd op ex-cheerleader Nancy Sue Parker, die een pak jonger is dan hem. Wanneer ze hem echter een bezoek brengt op het kamp, probeert ze ook Hawkeye te versieren.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers