TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:48 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:10 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:15 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:32 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:42 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:47 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:52 Mijn beste vriend Marlon
Marlon en zijn klas gaan naar het zwembad, maar Sander blijkt niet te kunnen zwemmen. Hij durft dit niet te vertellen en Marlon probeert hem te helpen.
«
»
07:06 Het zandkasteel
Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje.
«
»
07:21 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:26 Pip and Posy
Pip en Posy spelen tegen Jamila en Vic in Frankies actiequiz.
«
»
07:33 Peppa Pig
Peppa gaat naar de Super Pomfritofilm in de bioscoop. Super Pomfrito verschijnt na afloop ook echt op het podium en laat zien hoe hij vliegt. Dan moet hij zelf gered worden door mevrouw Konijn.
«
»
07:38 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle leert de kinderen slagbal spelen. Zelf kan ze goed slaan.
«
»
07:43 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:50 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
08:02 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
08:11 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:19 Splat & Seymour
Splat en Lizzy halen steeds geintjes met elkaar uit. Maar al snel loopt het uit de hand en komt Seymour in gevaar. Het probleem is dat Lizzy niet wil stoppen.
«
»
08:31 Studio Snugger
Onderwerpen: Jeukpoeder, Scheten ontploffen, Tour de France, Suikerkristal, Hondenmetro en Appelstickers.
«
»
08:47 ZappSport Kantine
Vier paralympische sporters vervullen met Ron wensen van kinderen. Nederland sleepte in Tokyo flink wat gouden medailles binnen op de Paralympische Spelen.
«
»
09:06 Timboektoe
De ouders van de 14-jarige Isa en haar oudere broer Kars gooien het roer om en beginnen een camping in Frankrijk. Wanneer de camping in problemen komt, doen de twee er alles aan om de boel te redden.
«
»
10:48 Koken met konijnen
Daan is dol op hond Willem en bedankt hem met een relax- en beautydag. Daan mag zelf ook blijven relaxen, omdat hij altijd klaar staat voor zijn gehandicapte broertje.
«
»
11:04 Hoofdzaken
Myrne zit stralend in de kappersstoel wanneer ze praat over haar verliefdheid. Jilt heeft al meerdere ideeën om het klimaat op aarde te redden. Indy vindt jongens- én meidendingen leuk.
«
»
11:19 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Arinda (11) heeft autisme en vindt het daardoor moeilijk om met anderen om te gaan. Op zichzelf zijn, vindt ze prettig, maar ook saai. Moet ze alleen blijven of toch proberen met anderen om te gaan?
«
»
11:34 Freeks Jungle School
Freek stond al regelmatig oog in oog met de grootste landdieren ter wereld, de olifanten. Hij laat hun enorme tanden zien en geeft handige tips over wat je moet doen als je een olifant tegenkomt.
«
»
11:44 Freeks Jungle School
Freeks beste vriend Johan de varaan is op bezoek. Deze witkeelvaraan tikt een rauw eitje weg en Freek legt uit hoe varanen in het wild naar eieren graven.
«
»
11:54 Freeks Jungle School
Orka's hebben een rugvin zo groot als een surfbord en eten witte haaien als voorgerecht. Freek trekt alles uit de kast om te vertellen over deze intelligente jagers.
«
»
12:05 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:20 Hoe overleef ik...
Marathonuitzending.
«
»
14:44 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:33 Nieuwe vrienden
De eerste week van Benno op zijn nieuwe school verloopt niet zoals gehoopt. Hij wordt mishandeld door de bende van Charles. Gelukkig is er Johanna, een mooie Zweedse op wie hij verliefd wordt.
«
»
16:47 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
16:53 Rachel valt binnen
Rachel Rosier loopt mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie. Ze ziet wat er allemaal voor nodig is om als politieman- of vrouw je werk te kunnen doen.
«
»
17:18 Tussen Kop en Staart
Wat voor dierenpoep heeft Elbert meegenomen in het potje water? Wat heeft een ijsbeer wel en wij niet? Waarom kijkt Mozes zo schuldig tijdens de #mozeschallenge?
«
»
17:44 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
18:10 Zenith
Claudia en Joost Hoogland krijgen het niet voor elkaar hun drukke banen te combineren met een hectisch gezinsleven. Tot er vanuit onverwachte hoek een oplossing geboden wordt.
«
»
18:34 Taarten van Abel
Kay (11) wil een taart maken voor Jasmin. Zij heeft hem geholpen van zijn angsten af te komen. Kay heeft veel meegemaakt en door Jasmine kan hij hier beter mee omgaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 In Freudesnaam
Yousouf heeft grootse plannen voor het schoolfeest. Hij klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus slim en snel veel geld ophalen.
«
»
19:42 3 op Reis Specials
Geïnspireerd door jaloersmakende Instagram-accounts met #vanlife, zeggen steeds meer mensen hun veilige leven op om erop uit te trekken met een camper. Hoe ziet het leven van een vanlifer eruit?
«
»
20:19 Reizen Waes
Aan de zuidwestelijke grenzen van Rusland bevinden zich: Transnistrië, Abchazië en Zuid-Ossetië. Naast hun vreemde namen hebben ze nog iets anders gemeen: eigenlijk bestaan ze niet.
«
»
21:12 Sanne Wallis de Vries: Kom
Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt Sanne de kijker op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.
«
»
22:40 Nieuw Zeer
In 'kick out alzheimer' gaat musicalster Lizzy voor het goede doel op de foto met haar eigen dementerende oma, of met iemand die daar voor door moet gaan.
«
»
23:14 Louis Theroux: Miami mega jail
Louis Theroux brengt een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail, waar de gevangenen met elkaar vechten om eten, of uit verveling.
«
»
00:23 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 2: FC Volendam - NEC, Ajax - FC Groningen, FC Twente - Fortuna Sittard en Sparta - AZ.
«
»
01:25 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
02:23 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:52 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 2: FC Volendam - NEC, Ajax - FC Groningen, FC Twente - Fortuna Sittard en Sparta - AZ.
«
»
03:55 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 2: FC Volendam - NEC, Ajax - FC Groningen, FC Twente - Fortuna Sittard en Sparta - AZ.
«
»
04:49 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Tom
Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten.
«
»
05:35 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:47 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers