TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
«
»
08:05 FBI: International
Agent Scott Forrester en zijn FBI-eliteteam in Boedapest gaan naar Kroatië om een Amerikaanse voortvluchtige op te pakken die met een 14-jarig meisje naar Zagreb is gevlucht.
«
»
08:45 FBI: International
Een jonge moeder vlucht met haar zoon naar Hongarije, nadat ze de gedeeltelijke voogdij over haar zoon in de VS is kwijtgeraakt.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
11:30 Geen uitzending
«
»
12:00 Grey's Anatomy
De dokters van Grey Sloan behandelen een patiënt die in contact is gekomen met illegaal vuurwerk.
«
»
12:55 Geen uitzending
«
»
13:30 Grey's Anatomy
Meredith vraagt advies aan Amelia. Richard voelt zich herboren wanneer hij lesgeven naar een nieuw niveau tilt in het ziekenhuis. Winston behandelt een patiënt die lijdt aan nierfalen.
«
»
14:20 Geen uitzending
«
»
14:40 Grey's Anatomy
Dr. Addison Forbes Montgomery keert terug naar Grey Sloan Memorial Hospital. Ze probeert Richard te helpen met het opleiden van de nieuwste lichting dokters. Meredith moet een beslissing nemen.
«
»
15:30 Geen uitzending
«
»
16:05 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:05 Criminal Minds
Het BAU-team wordt opgeroepen als blijkt dat enkele mysterieuze sterfgevallen in Virginia waarschijnlijk het gevolg zijn van bioterrorisme. Garcia bezoekt haar stiefbroer Carlos.
«
»
18:00 Criminal Minds
Het team moet naar Taos om er een moordenaar te klissen die het op de hersenen van zijn slachtoffers gemunt heeft.
«
»
18:50 Criminal Minds
Reid stuit in een opslagloods op Owen Quinn, een voormalig special agent van de FBI. Het BAU-team trekt de geloofwaardigheid van de man in twijfel.
«
»
19:45 Criminal Minds
Wanneer Reid en Garcia worden ontvoerd door Benjamin Merva, is het aan de rest van het team om hen te vinden. De BAU vindt verrassende aanwijzingen in hun eigen geschiedenis.
«
»
20:35 FBI: International
De transport van cryptogeld naar een veiligheidskluis in Zwitserland wordt gekaapt. Een van de Amerikaanse transporteurs komt hierbij om het leven en een andere slaat op de vlucht.
«
»
21:25 FBI: International
Een Amerikaan, die volledig onder het bloed zit van zijn vermoorde Spaanse vriendje, zoekt hulp in de Amerikaanse ambassade in Madrid. Hij beweert onschuldig te zijn.
«
»
22:20 Elementary
Holmes en Watson zoeken een moordenaar die verbonden is met de tabaksindustrie nadat een advocaat, die de financiën van een grote distributeur onderzocht, vermoord werd.
«
»
23:15 Elementary
Detective Bell krijgt een unieke carrièrekans en overweegt bijgevolg om de NYPD te verlaten. Holmes en Watson onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw.
«
»
00:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers