TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen Uitzending
«
»
11:50 Isle of Dogs
In Japan heerst een uitbraak van hondenaanvallen. Daardoor beslist een corrupte burgemeester om alle honden naar Trash Island te verbannen. De 12-jarige Atari gaat er op zoek naar zijn hond Spots.
«
»
13:35 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een zware storm en Firehouse 51 krijgt als gevolg hiervan te maken met een elektriciteitspanne. Het team ontfermt zich over een verdwaald kind.
«
»
14:20 Chicago Fire
Severide en Boden proberen uit te zoeken of de brand in een kapsalon opzettelijk werd aangestoken. Mouch, Otis, Herrmann en Kidd doen een verrassende ontdekking.
«
»
15:05 Chicago Fire
Severide heropent een oude zaak over een pyromaan nadat er brand uitbreekt in een kapsalon.
«
»
15:55 Hellfire Heroes
In Yellowhead County vraagt brandweercommandant Albert Bahri bijstand van de helikopter om een zwaargewond slachtoffer naar het ziekenhuis over te brengen.
«
»
16:45 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
17:50 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
19:05 The Graham Norton Show
Gasten: Hugh Grant, Nigella Lawson, Jamie Foxx, Tina Fey, Amy Adams, Romesh Ranganathan en Dua Lipa.
«
»
20:05 Altijd prijs
Wanneer Sandra ontdekt dat Evi de nacht met Carl heeft doorgebracht, is ze in de wolken. Rudy is echter minder enthousiast.
«
»
20:35 Born on the Fourth of July
Ron Kovic is een oorlogsveteraan die mentaal en fysiek gebroken uit Vietnam is teruggekeerd. De vroegere patriot manifesteert zich nu als een verwoed antioorlogsactivist.
«
»
23:05 Top Gear
Chris Harris racet met de McLaren Speedtail, een wagen van 2,5 miljoen pond, tegen een gevechtsvliegtuig van de Royal Air Force. Stand-upcomedian Romesh Ranganathan vergezelt het trio in de studio.
«
»
00:05 Axel opgelicht
Toeristen boeken in Havana vaak een 'Casa Particular' om hun vakantie in door te brengen, maar oplichters liggen op de loer en op je locatie geraken blijkt geen sinecure.
«
»
01:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Matt Turner, die al meer dan 20 jaar dienst achter zijn naam heeft, doet een verrassende ontdekking in een voertuig dat hij heeft tegengehouden.
«
»
01:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers