TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:40 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:25 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:15 Scorpion
Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.
«
»
14:00 Scorpion
De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.
«
»
14:50 Scorpion
Een vrouw zit gevangen in de La Brea Tar Pits. Het team probeert haar te redden voordat ze zonder zuurstof komt te zitten.
«
»
15:35 Storage Wars
In Riverside biedt Kenny op een gigantische opslag, houden Rene en Casey het klein en verdienen daar aardig mee, terwijl de mysterieuze box van Shana en Edwina een verkeerd etiket krijgt.
«
»
16:00 Storage Wars
Darrell helpt de nieuweling. Brandi en Jarrod vinden iets mysterieus in hun kluis. Justin lijkt een degelijke kluis te hebben gevonden.
«
»
16:25 Storage Wars
De kopers zien tien kluizen die allemaal dezelfde eigenaar blijken te hebben. Ivy maakt winst. Mary en Kenny doen al het zware werk.
«
»
16:50 Storage Wars
Dave ontdekt dat het maken van winst een beetje lijkt op het verwijderen van tanden.
«
»
17:15 Storage Wars
Shana en Edwina gaan naar Riverside, Californië. Dave spot een intrigerende onnette kluis. Rene probeert een keer iets te verkopen.
«
»
17:45 Storage Wars
Brandi en Jarrod stuiten op een interessant object uit de oorlog. Kenny leert hoe je dingen met opgraven. Mary experimenteert met Daves duistere kunsten.
«
»
18:10 Storage Wars
De kopers gaan naar Lake Arrowhead, Californië. Justin heeft bijna de jackpot binnen. Darrell en Chad vinden waardevolle spullen op een boerderij.
«
»
18:40 Storage Wars
Dave gaat met zijn mentor naar Rancho Cucamonga. Brandi en Jarrod vertrouwen op hun gevoel. Kenny probeert zijn strategie in te tomen. Ivy laat aan de sceptische Emily zien hoe hij blijft winnen.
«
»
19:05 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 We're the Millers
Om een enorme schuld af te lossen bij zijn drugsleverancier moet David een gigantische hoeveelheid wiet vanuit Mexico het land in smokkelen. Hij schakelt hiervoor de hulp in van zijn buren.
«
»
22:05 Murder by Numbers
Tijdens hun onderzoek naar de moord op een jonge vrouw komen inspecteur Cassie Mayweather en haar collega Sam Kennedy al gauw bij de schooljongens Richard Haywood en Justin Pendleton uit.
«
»
00:10 MacGyver
MacGyver gaat undercover in een zwaarbewaakte gevangenis om een drugsbaron te helpen ontsnappen.
«
»
01:00 MacGyver
Nikki huurt een moordenaar in om Mac te doden. Die volgt Mac samen met Wilt naar zijn huis.
«
»
01:45 MacGyver
Het team zoekt, samen met de terroristische leider die ze gevangen hebben genomen, toevlucht bij de Amerikaanse ambassade. Ondertussen probeert Patricia uit te zoeken wat ze moet doen met Wilt.
«
»
02:30 Prodigal Son
De zoektocht naar een seriemoordenaar die bekendstaat als de Woodsman zou de NYPD wel eens kunnen helpen bij een andere zaak.
«
»
04:55 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers