TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Spirit: Samen vrij
Spirit is een wilde hengst, maar hij kan absoluut niet zonder Lucky. Dit betekent dat hij alles op alles zet om de weg terug naar huis te vinden.
«
»
06:15 Arthur & De Minimoys
Koning Sifrat, zijn familie en Arthur worden door Malthazard uitgenodigd om op een neutrale plaats de duizendjarige heerschappij van Malthazard te vieren. Maar helaas loopt alles al snel uit de hand.
«
»
06:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:00 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:20 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
07:50 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
08:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 Wakandy
Show.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Op jacht naar de edelstenen die nodig zijn voor Drakenoog Twee, ontdekt Hikkie dat een oude vriend niet is wie hij lijkt. Dagur neemt het op tegen een oude pestkop.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Nate ondervraagt een nieuwe assistente die hem en Zoey in de problemen brengt. Avatar Blaze gebruikt een krachtige tool om de Rangers te bestrijden.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Jan vertelt Melanie en Valerie dat het paard van zijn baas op sterven ligt. Cesar vangt een deel van het gesprek op en is ervan overtuigd dat zijn boezemvriend Slisse binnenkort zal overlijden.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Groeten uit
Tine Embrechts wordt door An Lemmens samen met haar partner Guga Baúl en haar kinderen Oscar en Emilio teruggekatapulteerd naar het jaar 1987, toen ze twaalf jaar oud was.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Cats
Op de speciaalste avond van het jaar, waarop de Jellicle-katten hun bal vieren, zal een van hen door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren.
«
»
15:55 Beat Da Bompaz
Tanja Dexters, Kevin Rans en Jelle van Dael ontmoeten in Oostende de 72-jarige Eli Iwens. Die is net terug van de Iron Man triathlon in Las Vegas waar hij tweede werd in zijn leeftijdscategorie.
«
»
17:00 De avonturen van Kuifje: Het geheim van de eenhoorn
Kuifje en zijn trouwe hond Bobbie ontdekken dat een schaalmodel van het zeilschip De Eenhoorn een groot geheim met zich meedraagt. Kuifje wil het mysterie zo snel mogelijk ontsluieren.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Mimi vertelt dat Jos voor zijn werk op reis is naar Afrika. Jeanne gelooft er niks van en vermoedt dat Mimi iets te verbergen heeft. Waarom zou ze anders een zonnebril dragen terwijl het regent?
«
»
20:35 Tien om te zien
Met optredens van Sabien Tiels, CAMILLE, 2 Fabiola, Willy Sommers, Metejoor & Snelle, Sergio & Sam Gooris, Pommelien Thijs, Pauline, Danzel, Kabouter Plop, Opium en Christoff.
«
»
21:45 Zuidflank
De financiële problemen van Mark en An zorgen voor strubbelingen thuis. Wanneer hun zoon Nicolas de spanning niet meer aankan, begaat hij een grote stommiteit.
«
»
22:50 Vakantiehuis for Life
Junior & Laura, Dylan & Glenn, Mats & Lobke, Mariam & Asma en Anke & Sophie trekken een maand lang naar de Ardennen om er een chalet om te toveren tot het buitenverblijf van hun dromen.
«
»
23:55 Franklin & Bash
Een weduwe roept de hulp in van Franklin en Bash. Ze heeft een meningsverschil met de vriendin van haar overleden man. Infeld is bang dat een voormalig cliënt hem stalkt.
«
»
00:40 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers