TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Onderbreking
«
»
12:00 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, CaliforniŽ.
«
»
12:45 Onderbreking
«
»
15:15 Ice Age - Dawn of the Dinosaurs
De eekhoorn Scrat maakt nog steeds jacht op een ongrijpbare eikel en wordt verliefd op het wijfje Scratte. Manny en Ellie verwachten hun eerste babymammoet.
«
»
16:55 Emergence
De FBI komt aan in Southold, wat Jo's pogingen om Emilly te vinden bemoeilijkt. Tijdens een roadtrip speuren Alex en Piper naar antwoorden. De familie viert Mia's verjaardag.
«
»
17:45 Take Two
Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren.
«
»
18:45 Pete's Dragon
De negenjarige wees Pete wordt alleen teruggevonden in het bos. Daar overleefde hij zes jaar lang met behulp van zijn vriend Elliot, een draak.
«
»
20:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins komen een mogelijke seriemoordenaar op het spoor wanneer enkele leden van een burgerwacht hen vragen om een verdachte buurtbewoner te onderzoeken.
«
»
21:15 Magnum P.I.
Een jongeman met een kogel in zijn borst, die dringend geopereerd moet worden, raakt vermist. Ethan vraagt Magnum en Higgins om hem zo snel mogelijk op te sporen, voordat het te laat is.
«
»
22:05 Mayans M.C.
EZ en Angel hebben rekeningen te vereffenen en zonden waarvoor ze moeten boeten. De drang naar gerechtigheid zorgt ervoor dat de Reyes-broers en de M.C. enkele moeilijke beslissingen moeten nemen.
«
»
23:15 Vikings
Ubbe en zijn volgelingen hebben een zware tijd op zee. Ivar en Hvitserk worden ijzig ontvangen in Kattegat, tot een rusteloze Ivar plots het licht ziet.
«
»
00:05 Queen of The South
Nu Marcel achter de tralies zit, raakt Teresa verwikkeld in FBI-zaken en maakt ze nieuwe vijanden.
«
»
00:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers