TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in Éguilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
03:30 Catch Me a Killer
In Pretoria maakt Micki kennis met brigadier Brink, die haar op een nieuwe zaak zet; bij de mijnstort van Cleveland is nog een lichaam gevonden.
«
»
04:20 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch roept de hulp in van een oplichtster om een ongrijpbare moordenaar uit zijn verleden op te pakken. Murdoch wordt bijgestaan door zijn collega's, zodat de moordenaar niet nog een keer kan ontkomen.
«
»
06:00 Ghosts
Alison heeft Lucy uitgenodigd om op Button House te overnachten, maar na een verontrustend gesprek met de notaris moet Alison erachter zien te komen of Lucy wel werkelijk is wie ze zegt te zijn.
«
»
06:30 Hope Street
Wanneer er een geldautomaat wordt gestolen, gaat de nieuwe rechercheur Al over de schreef om iemand in zijn privéleven te beschermen. Finn zit ondertussen met zichzelf in de knoop en heeft een moeilijk gesprek met Siobhan.
«
»
07:15 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer een groep genaamd 'Voice in the Dark' het Wintermas Festival dreigt te verstoren. Ondertussen krijgt Sebastian zijn eerste solozaak.
«
»
08:00 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer het erop lijkt dat een geest iemand wil vermoorden.
«
»
08:45 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
Het raceweekend op de renbaan van Darrowby nadert en Siegfried gaat op gesprek voor de positie van dierenarts van dienst. Het is iets waar hij al lang van droomt en hij doet zijn best om indruk te maken op de baas van de renbaan.
«
»
10:15 All Creatures Great and Small
James krijgt een noodoproep voor Tricki Woo, het hondje van Mrs Pumphrey. Tristan wil verder met zijn opleiding, maar Siegfried twijfelt daarover. James komt nader tot Helen als hij hun bekroonde stier komt behandelen.
«
»
11:00 Inspector George Gently
een jonge vrouw wodt dood aangetroffen in een kerk. Haar ouders denken dat ze als verpleegster werkte, maar inspecteur Bacchus herkent de vrouw van een gedurfde nachtclub waar ze een baan als hostess had.
«
»
12:30 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
13:15 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
14:10 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch ontdekt dat James Pendricks vrouw Sally geposeerd heeft voor dezelfde fotograaf bij wie een jonge vrouw ook heeft geposeerd vlak voordat ze werd vermoord, vreest Murdoch dat haar leven in gevaar is.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
De excentrieke uitvinder Nikola Tesla waarschuwt Murdoch voor zijn onderzoek nadat een lijk is aangetroffen dat van binnenuit is gekookt en Dr. Ogden overweegt een baan in Buffalo.
«
»
17:00 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
18:00 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
20:00 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath verheugt zich op zijn jaarlijkse diner met zijn zus Sophie, totdat zij besluit om haar nieuwe vriend Cem mee te nemen.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Michael and Eagle is genomineerd voor een verhuurmakelaarsprijs. Alles lijkt rooskleurig, maar tijdens het galadiner wordt de feeststemming overschaduwd door schokkende onthullingen.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Ma ligt in het ziekenhuis ligt vanwege een 'vrouwenkwaal'. Tante Val maakt het vrijdagavondiner.
«
»
22:30 Inside No. 9
Zeven totaal verschillende personages delen hun verhaal met de camera zonder te weten dat hun wegen elkaar op een onontkoombare en rampzalige manier zullen kruisen.
«
»
23:10 Silent Witness
Thomas onderzoekt het geval van John Sealy, een soldaat die stierf tijdens een militaire oefening. Het lijkt erop dat John aan een aneurysma stierf, maar wanneer Thomas iets vreemds in zijn systeem ontdekt, moet hij op zoek naar antwoorden.
«
»
00:15 Silent Witness
Jack wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een auto-ongeluk heeft gehad. Terwijl Jack voor zijn leven vecht, moet het team het gif identificeren om hun vriend te redden.
«
»
01:05 New Tricks
Een vrouw die aan dementie lijdt en zeer overstuur is, ontsnapt uit haar tehuis om een moord te melden. Het team onderzoekt de verdwijning van een politieagent, die al sinds 1956 vermist is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers