TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 In the Dark
Murphy zet per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang met bijna dodelijke gevolgen voor Felix. Leslie zorgt er ondertussen met haar snelle denkwerk voor dat iedereen even op adem kan komen.
«
»
03:15 In the Dark
Gene en Josh proberen Murphy bij hun nieuwste zaak te betrekken. Felix krijgt Max zover om te onthullen wat hij verborgen hield. Leslie moet improviseren als haar plan anders loopt dan gedacht.
«
»
04:00 Flip This House
Peter koopt een half verbouwd huis dat de eigenaren gedwongen moesten verkopen. Er kan mogelijk goed aan verdiend worden, alleen is er een groot termietenprobleem en gedoe met de bouwvergunning.
«
»
04:50 Below Deck
Sierra neemt een besluit na een spannende nacht met Ben. Een nieuw bemanningslid voegt zich bij Valor en werpt een onmiddellijke blik op een van de stewardessen. Nico blijft Emily achtervolgen.
«
»
05:30 Shipping Wars
Doug probeert met zijn vrachtwagen een oud vliegtuigromp te vervoeren. Ondertussen hebben Dwight en Tyesha een dubbele boeking. Ze moeten een lading oude artefacten en een echte balsemtafel in Austin vervoeren.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank graven zich een weg door een vuilnisbelt op zoek naar roestig goud.
«
»
06:45 American Pickers
De mannen kijken ernaar uit om een voormalig coureur en adrenalinejunkie in zijn vintage garage in Ohio te bezoeken.
«
»
07:30 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
08:25 Shipping Wars
Doug probeert met zijn vrachtwagen een oud vliegtuigromp te vervoeren. Ondertussen hebben Dwight en Tyesha een dubbele boeking. Ze moeten een lading oude artefacten en een echte balsemtafel in Austin vervoeren.
«
»
08:55 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.
«
»
09:45 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
10:35 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
11:30 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
12:20 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
13:10 Storage Wars
Darrell en Brandon keren terug naar de veiling in Montebello in CaliforniŽ, de plek waar ze hun grootste succes hebben behaald. Rene en Casey eindigen de dag met een mooie score. Jarrod en Brandi doen een vondst die hen naar de 'Herbmeister' leidt.
«
»
13:30 Storage Wars
De kopers bevinden zich op Rene's thuisbasis in Oceanside, in het zuiden van CaliforniŽ. Darrell en Brandon vechten om een opslagruimte met een stukje filmgeschiedenis. Jarrod en Brandi ontdekken de winstgevende voordelen van vriendschap.
«
»
14:00 Storage Wars
Dave hoopt koopwaar van topkwaliteit te scoren op de veiling in Koreatown in Los Angeles. Darrell is hier nog nooit geweest, en wil zich graag bewijzen. Mary bemachtigt een opslagruimte tegen een hoge prijs. Brandi ergert zich aan Jarrods capriolen.
«
»
14:25 Storage Wars
Darrell en Brandon begeven zich op bekend terrein tijdens de veiling in San Marcos, CaliforniŽ. Mary ontdekt een manier om hoge prijzen te ontwijken. Jarrod en Brandi kopen een vintage object. Ivy doet een vondst die hem aan een liedje doet denken.
«
»
14:55 Storage Wars
Tijdens een containerveiling in de buurt van North Hollywood krijgen Dan en Laura te maken met zware concurrentie. Dave's container zou wel eens een succes kunnen zijn. Mary heeft twee objecten op het oog die perfect bij elkaar passen.
«
»
15:25 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt te maken met een medisch noodgeval aan boord. Kapitein Jason staat voor een moeilijke beslissing wanneer een bemanningslid betrapt wordt op drinken tijdens het werk.
«
»
16:20 Below Deck Down Under
Een relatie aan boord verkent nieuwe dieptes terwijl een andere relatie eindelijk aan de oppervlakte komt. Er ontstaat chaos als chartergasten verstrikt raken in elkaars dieetvoorkeuren.
«
»
17:15 Below Deck Down Under
De gasten worden boos op Aesha wanneer hun duikexcursie naar het Great Barrier Reef op hun bucketlist wordt geweigerd. Een bekend personage keert terug om het dekteam te coachen tijdens een stripshow voor de gasten.
«
»
18:10 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt ruzie wanneer een matroos zich bemoeit met het drama van de steward. Een andere steward moet schoon schip maken tegenover een chartergast nadat hij een grote fout heeft gemaakt.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
Kapitein Jason raakt betrokken wanneer chef-kok Tzarina weigert aan een verzoek van een gast te voldoen. De laatste avond van het charterseizoen leidt tot geruzie, gehuil en verwarde relaties.
«
»
20:00 Tales of the Walking Dead
Een eenzame kluizenaar verlaat zijn bunker en gaat op reis naar een online vriendin. Onderweg komt hij zijn tegenpool tegen, en samen gaan ze op zoek naar hun geliefden.
«
»
21:00 Tales of the Walking Dead
Een ontevreden receptioniste en haar hooghartige baas komen samen vast te zitten terwijl Atlanta wordt bedolven onder de 'Walker Apocalypse'. Als ze willen ontsnappen, zullen ze moeten samenwerken.
«
»
21:55 Fantasy Island
Een lokale ochtendshowpresentatrice heeft een eenvoudige fantasie: ze wil eten, totdat ze zich realiseert dat ze hongert naar veel meer dan eten. De terminale Ruby Akuda arriveert met haar man.
«
»
22:50 Fantasy Island
Twee avonturiers met een saai huwelijk willen samen het ultieme avontuur beleven. Na 35 jaar te hebben geslapen, moet weduwnaar Brent beslissen of hij klaar is om zijn verdriet onder ogen te zien.
«
»
23:45 Hudson & Rex
Sarah getuigt in een brandstichtingszaak, maar wordt in twijfel getrokken. Nu hebben ze 48 uur om de waarheid te achterhalen voor de verdachte vrijkomt. Rex vindt gemanipuleerd bewijsmateriaal.
«
»
00:30 Hudson & Rex
Als na een vrijgezellenfeest een van de bruidsmeisjes dood wordt aangetroffen, moeten Charlie en Rex zien te reconstrueren wat er die nacht precies is gebeurd.
«
»
01:25 Hudson & Rex
Als Rex een lijk vindt met sporen van boos opzet, ontdekt Charlie dat de idyllische gemeenschap waarin hij verblijft weleens vijandiger kon zijn dan hij lijkt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers