TVgids - NPO 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:17 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
02:38 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
07:06 Op1
Te gast: Thomas van Groningen, Henri Bontenbal, Xander van der Wulp, Jort Kelder en Marcella Mesker.
«
»
08:07 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
08:26 Tijd voor Max
Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.
«
»
09:26 Close Up
Kunstenares Lita Cabellut (1961) woont en werkt al vele jaren in Den Haag, waar ze haar meer dan levensgrote portretten maakt in een speciale frescotechniek.
«
»
10:23 Floortje terug naar het einde van de wereld
In Jemen maakt Floortje het verhaal dat ze eerder niet kon maken omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat.
«
»
11:22 Bed & Breakfast
We starten bij Laura en Joshua in Noord-Holland. Daarna zijn de deelnemers te gast bij Tineke en Herman, die ook een B&B hebben in Noord-Holland. Hier worden de gasten meegenomen in een huifkar. Ten slotte gaan we op bezoek bij Joyce in Flevoland.
«
»
12:19 Sterren NL Top 25
Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer een en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:11 NOS Studio Sport EK Magazine
Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK voetbal worden voorgesteld.
«
»
13:40 NOS Sport: UCI WorldTour Mannen
Albertville - Samoëns (155,3 km)
«
»
15:10 Andere Tijden Sport
Opgegroeid tussen de flats in de Groningse wijk de Wijert, samen Europees Kampioen in '88 en nu aan het roer bij Oranje: Andere Tijden Sport portretteert de tegenpolen Erwin en Ronald Koeman.
«
»
15:48 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van 'Heel Holland Bakt' seizoen 2020-2021, krijgt de kijker ook ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
16:04 Keuringsdienst van Waarde
Vakantieverkopers hebben tegenwoordig duurzame vakanties in de aanbieding. Zonder en met vliegtuig. Van safari's in Afrika tot all-inclusives in Turkije. Niet alleen ver, maar ook fair. Maar hoe doen ze dat eigenlijk: je vakantie eco maken?
«
»
16:37 Tussen Kunst en Kitsch Extra
Het is dit jaar 100 jaar geleden dat Anton Heyboer geboren werd. Twee kenners, expert Willem de Winter en museumdirecteur Marieke Uildriks, maken een reis door zijn leven en werk. Twee van zijn toenmalige vrouwen vertellen over hun leven met hem.
«
»
17:08 TV Monument
Martine van Os is een echte duizendpoot. Al jaren kennen we haar als het vaste gezicht van Tijd voor MAX en We zijn er bijna. Martine en Dionne Stax ontmoeten elkaar in theater Singer Laren.
«
»
17:57 Socutera
Al bijna 150 jaar stimuleert, initieert en financiert Hulp voor Helden projecten die bijdragen aan het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:18 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:52 NOS Sportjournaal
Het laatste nieuws uit de sportwereld. Nadruk ligt op Nederlandse sport, maar ook internationaal nieuws komt aan bod.
«
»
19:06 Op de spoed
Verpleegkundige Nina begint haar dag met een consult bij de 23-jarige Moos, die ernstige hoofdpijnklachten heeft. Bij een eerder bezoek werd een scan gemaakt, maar daarop werd niets gevonden.
«
»
20:00 NOS Journaal 20.00 uur
Het laatste nieuws over gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en de weersverwachting voor de avond en de komende dagen.
«
»
20:29 Ik Vertrek
Na een vakantie met haar moeder in Costa Rica weet de veertigjarige Marianne het zeker: hier wil ze wonen. Ze wordt op slag verliefd op een vervallen villa midden in de jungle.
«
»
21:23 Deze Week In De Reclame
Te gast zijn Richard Kemper en Roué Verveer.
«
»
22:13 Der Theo
Theo ontdekt de verbindende kracht van Duitse cultuur, van Frühschoppen tot het Berlijnse nachtleven. Hij verkent ook het unieke fenomeen van het Duitse Nationale Schrijverselftal.
«
»
23:04 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
23:35 NOS Journaal Laat
Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.
«
»
23:46 Muziekfeest van Oranje
Diverse Nederlandstalige artiesten zingen hun grootste Oranje-hits. Met optredens van onder anderen Marco Schuitmaker en John de Bever.
«
»
00:42 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
00:54 Midsomer Murders
Terwijl de eigenaren van Karras Games samenkomen op een geïsoleerd landgoed om de zeventigste verjaardag van hun directeur te vieren met een moordmysterieweekend, krijgen de festiviteiten een abrupt einde wanneer een moordenaar echt toeslaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers