TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 How I Met Your Mother
Marshall doet zijn uiterste best om op tijd in New York te zijn voor de bruiloft. Robin is benieuwd naar Barney's reactie als hij hoort dat James gaat scheiden.
«
»
12:00 How I Met Your Mother
Lily is er gefrustreerd omdat ze de enige is die op de hoogte is van Teds plannen. Barney en Robin brengen samen tijd door voordat de rest van de familie arriveert.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Giles de training van de potentiŽle Slayers voortzet, gaat Buffy uit met directeur Wood en ze ontdekt dat zijn moeder een Slayer was die werd vermoord door een vampier in New York.
«
»
15:50 Buffy the Vampire Slayer
De Scoobies gebruiken een spreuk om Buffy naar een schaduwwereld te vervoeren, waar ze de mannen ontmoet die de eerste slayer hebben gemaakt. Maar om haar naar huis te laten terugkeren, moet de bende een meedogenloze demon vinden en verslaan.
«
»
16:45 Buffy the Vampire Slayer
Andrews video-opname van de heldendaden van Buffy en de potentiŽle Slayers legt een vinger op de zere plek nadat een link tussen hem en het Zegel van Danthalzar is ontdekt.
«
»
17:45 Buffy the Vampire Slayer
Robin Wood zoekt wraak op Spike voor het vermoorden van zijn moeder bijna dertig jaar geleden, terwijl alle anderen proberen uit te vinden hoe The First controle over hem heeft.
«
»
18:35 Buffy the Vampire Slayer
Faith keert net op tijd terug naar Sunnydale om Caleb, de kwaadaardige agent van de Eerste, te ontmoeten. Buffy leidt de troepen in een gevecht met Caleb, dat eindigt met twee dode Potentials en een ernstig gewonde Xander.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Higgins zit in een moeilijke situatie wanneer de twaalfjarige Ella om hulp vraagt bij het oplossen van een drievoudige moordzaak waarbij haar moeder betrokken is. Magnum krijgt een band met een terminaal zieke veteraan als hij vrijwilligerswerk doet.
«
»
20:35 Songbird
Het COVID-23-virus is getransformeerd en geÔnfecteerde Amerikanen zijn met geweld naar quarantainekampen overgebracht. Koerier Nico is immuun en doet zijn best om zijn geliefde uit het quarantainekamp te redden.
«
»
22:20 Apocalypto
Om een einde te maken aan de droogte gaan de Maya's met een niets ontziene wreedheid op zoek naar menselijke slachtoffers voor hun rituelen.
«
»
00:50 Mr Inbetween
Alles is eerlijk in liefde en oorlog, maar zaken zijn anders. Vergeving is misschien goddelijk, maar wraak is veel leuker.
«
»
01:25 Mr Inbetween
Terwijl hij rouwt om zijn broer, ontdekt Ray dat Bretagne steeds dichter bij de ontdekking komt wie hij werkelijk is. Ondertussen draagt een nieuwe connectie met een criminele spil alleen maar bij aan Ray's worstelingen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers