TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 The Good Doctor
Als gevolg van de aardbeving bij de brouwerij moeten de teamleden zware beslissingen nemen. Ze krijgen ook te maken met een hartverscheurend afscheid.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Hetzelfde overkomt ook Lui en Plop en ze kunnen nergens heen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop moet houtblokken splijten. Klus wil hem helpen en bouwt speciaal voor Plop een zaagmachine, maar het apparaat doet vervolgens meer dan de takken splijten.
«
»
06:15 Wissper
Wanneer een baby stokstaartje zich verstopt in het huis van Wissper, krijgt haar moeder last van jeuk. Wissper gaat naar Dan voor advies.
«
»
06:25 Wickie de Viking
De Vikingen in Flake ergeren zich aan het gezang van Ulme die daarom een stil plekje zoekt waar hij net zoveel kan zingen als hij wil. Vervolgens trekt hij met zijn zingen een wilde beer en Wickie bedenkt een plan om Ulme te bevrijden.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een sluwe list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de veilige verduistering kunnen opzoeken.
«
»
06:50 Trolls: The Beat Goes On!
De trollen gaan terug naar het wormgat, maar als zij verdwaald raken, komen ze terecht in een parallelle wereld. DJ Suki brengt een nieuw lied uit dat zo pakkend blijkt te zijn, dat de trollen niet meer toekomen aan hun taken.
«
»
07:10 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe leren dit keer de danspasjes van het K3-liedje 'Als het binnenregent' aan. Na de dansles kan er meegedanst worden met de volledige videoclip van het liedje.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 VLOGLAB Crazy #Stories
Sam komt hun uit de nood helpen met de platte band en zo kan het kamp nu echt beginnen. De kinderen volgen ondertussen leuke workshops en de prakwar tussen Cédric en Tristan is on.
«
»
08:15 Move On
Justine betrapt Noah en Steffi tijdens een romantisch momentje, terwijl Sieg en Rayan een verrassing voor hem geregeld hebben waarbij ze een oude bekende uitnodigen.
«
»
08:35 Het Lichaam van Coppens
In aflevering negen van 'Het Lichaam van Coppens' onderzoeken Staf en Mathias of je echt moet lachen van lachgas, testen ze of ze slimmer worden door hersenstimulatie en experimenteren de broers met zonne-energie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Annette en Izzi gaan trouwen. De bruid kiest voor een huwelijk met klasse en haalt Jef over om een deftig pak en een hoge hoed te dragen. Vervolgens ziet iedereen er piekfijn uit totdat Annette een ongelukje heeft met haar sluier.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Med
Vanessa en Archer behandelen het slachtoffer van een motorongeluk, Scott en Charles een getraumatiseerde UNICEF-onderhandelaar en Hammer en Halstead een scholier met de ziekte van Addison.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Eveline is gek van picanha, een Zuid-Amerikaans gerecht met zeer pikante chimichurri. Piet toont haar hoe je dit groot stuk vlees op de barbecue klaarmaakt.
«
»
14:20 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:25 Chicago P.D.
Een politie-informant wordt vermoord. Het team zet alles op alles om de dader op te sporen, maar ontdekt een schokkende waarheid. Voight en Ruzek bedenken een strategie om Burgess te helpen.
«
»
16:25 Superstore
Als Amy Mateo tot haar assistent wil benoemen, leidt dat tot beschuldigingen van vriendjespolitiek en tot onderlinge concurrentie. Sandra raakt verwikkeld in de machtsstrijd tussen Glenn en Dina.
«
»
17:00 Helden Van Hier: De Kust
Op het strand van Oostende slaat de paniek toe wanneer een groep jongeren in zee in gevaar komt. Redders en hulpdiensten haasten zich om meerdere drenkelingen uit het water te halen.
«
»
18:15 Verschoten & zoon
René loopt met een lang gezicht rond sinds Magda hem verlaten heeft. Hij laat bovendien de boel de boel. Kevin is het beu om alleen voor het huishouden op te draaien en hij schrijft zijn oom in voor 'Blind Date'.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Interlandvoetbal Mannen
Verslag van de oefeninterland België - Luxemburg, gespeeld ter voorbereiding op het EK 2024 in Duitsland.
«
»
22:30 Believe
Hoe stomen de Rode Duivels zich klaar voor de kwalificatiecampagne van het EK 2024 in Duitsland? Welke emoties gaan er door hen heen bij het gejuich van de vele supporters?
«
»
23:45 Special Forces
In de opdracht moeten de rekruten tussen de instructeurs blijven lopen terwijl het tempo telkens wordt opgevoerd. Chef Bram merkt dat er spanning heerst binnen de groep, wat een negatieve invloed kan hebben op de teamgeest en de komende schietproef.
«
»
01:00 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina bezoekt vandaag enkele succesvolle matches en ontmoet de allereerste boerin die ooit deelnam.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers