TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
Slisse kan het werk niet meer alleen aan. Daarom besluit hij een secretaresse te nemen.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Slisse wil een foto maken van Marjanneke, maar op het moment supreme begeeft zijn fototoestel het.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Slisse neemt deel aan een tafeltennistornooi voor veteranen. Hij wordt mentaal en fysiek opgepept door de postbode en Cesar. Zij zijn er heilig van overtuigd dat Slisse de beker zal wegkapen.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Valerie leert Jan walsen. Twee brutale figuren kloppen aan en maken zich meester over de aanwezigen.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Valerie heeft vlinders in haar buik, en haar hoofd er niet bij. Dit speelt haar parten in het huishouden. Iedereen maakt zich zorgen dat Valerie kwetsbaar is en de verkeerde keuzes zal maken.
«
»
19:30 Bompa
Bompa wil dat iedereen vanaf nu gezond eet. Hij koopt een fruitpers en gaat naar de markt voor dagverse groenten en fruit. Leo mag zelfs geen koffie meer drinken aan de ontbijttafel.
«
»
20:00 Bompa
Bompa is zijn gedacht gaan zeggen bij de ex-echtgenoot van Julia en brengt daarover verslag uit bij Roger en Frieda. Bompa wil ook de zolderverdieping van zijn huis opknappen voor Julia. Roger moet hem daarbij helpen.
«
»
20:30 Bompa
De huwelijkswijnlijst van Sonja en Leo is niet alleen origineel, ze kent ook een enorm succes. Bompa heeft zichzelf tot keldermeester uitgeroepen en neemt de organisatie van de geschenken voor zijn rekening, net zoals het proeven.
«
»
21:00 Bompa
Liters water brengen Bompa weer op de been. De huwelijkstaxi's zijn er niet en Leo vindt op het laatste nippertje een oplossing. Bij het stadhuis zorgen de vrienden van Bompa voor een extra verrassing.
«
»
21:30 Bompa
Bompa vindt dat het tijd wordt dat Sonja zwangerschapsverlof neemt, al wordt de baby pas over vijf weken verwacht. Op de bouwwerf maakt Roger een stomme fout, die hem het leedvermaak en de spot van zijn collega's en vrienden oplevert.
«
»
22:00 The Golden Girls
Sophia's oude vrienden Philomena en Dominic komen vanuit SiciliŽ naar Miami en hebben schokkend nieuws voor Dorothy. Philomena en Sophia hebben elkaar bij de geboorte van hun kind in het ziekenhuis ontmoet.
«
»
22:30 The Golden Girls
Als Blanche, Dorothy en Rose na een toneelstuk thuiskomen, blijkt Sophia bezig hun huis te verkopen. Later ontdekken ze dat er per ongeluk een verkoopbord in de voortuin is gezet.
«
»
23:00 The Golden Girls
Blanche twijfelt of ze het huis zal verkopen terwijl zij en de meiden herinneringen ophalen.
«
»
23:30 The Golden Girls
Dorothy is altijd uitgeput en heeft weinig energie. Ze is ervan overtuigd dat ze ziek is, maar alle artsen die ze ziet, zeggen dat er niets aan de hand is. Blanche besluit een liefdesroman te schrijven.
«
»
00:00 The Golden Girls
Dorothy blijft medische hulp zoeken en wendt zich tot Harry Weston. Ondertussen stort Blanche zich op het schrijverschap, met een niet zo geslaagde roman als gevolg.
«
»
00:30 All Saints
Terri redt op dramatische wijze het leven van een kind die aan het stikken is. Ondertussen zijn Jared en Von het doelwit van een schijnbaar perfecte uitzendkracht, maar ze ontdekken al snel hoe bedrieglijk de schijn kan zijn.
«
»
01:20 All Saints
Terri organiseert een verjaardagsontbijt voor Ryan en Eileen. Ben krijgt argwaan dat een van de anesthesisten van het ziekenhuis verslaafd is en Terri en Eileen ontdekken dat Ryan aan kanker sterft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers