TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er is een mozaïek van theezakjes en citroenen dansen in de tuin. Boekenjongen maakt een fiets.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina en Babaki spelen met de bal.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt in een muziektent terecht, waar hij een fanfare ontdekt. De fanfare bestaat uit dwarsfluiten en wordt geleid door een jonge dirigent met een heel groot hoofd. Maar door zijn enthousiasme verliest de dirigent telkens zijn hoofd.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Rintje
Tobias moet naar de tandarts. Hij is zo bang dat tandarts Henriette en assistent Rintje alvast even een kijkje nemen. Rintje pakt de tandenborstel voor een serieuze poetsbehandeling.
«
»
06:30 Dinostad
Het is verkiezingsdag in Dino City en de dinosaurussen stemmen voor een nieuwe burgemeester. Ricky houdt van het idee van verkiezingen en besluit er thuis een te houden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en de timmerman proberen een waterlek te repareren, maar hun succes veroorzaakt problemen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt mooie schaduwen in het donker en dan is 'donker' toch wel leuk.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Na een fikse ruzie laten Simon en Gaspard de sleutel van hun hut in een grote plas vallen. In een oogwenk beginnen ze zich voor te stellen dat ze in de plas moeten duiken, die onvermijdelijk een enorme oceaan wordt, om de sleutel te vinden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendenboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Saïd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben knetterende ruzie. Wanneer Marie weg is, vermomt Samson zich zodat Marie hem niet meer herkent. Samson vertelt dat hij Simson is en dat Samson niet meer terugkomt.
«
»
07:30 Molang
In de Middeleeuwen ontmoeten Molang en Piu Piu een triton wiens droom het is om de stad te bezoeken. Molang en Piu Piu leiden hem rond door de stad terwijl ze hem in een badkuip dragen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil per se de staf van wijsheid van Mushpot lenen, omdat hij denkt dat hij dan supercool is. Na lang zeuren stemt Mushpot toe. Maar natuurlijk gaat Mush-Mush veel te ver in het gebruik van de staf, en hij breekt hem.
«
»
07:50 Lou
Iemand heeft stiekem een filmpje op internet gezet van Lou's klasgenoot Michel die ronddanst. Michel wordt al snel het lachertje van de hele school. Om de hype te verminderen, schiet Lou een nieuwe clip en plaatst die online.
«
»
08:00 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
08:30 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
08:50 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
09:15 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
09:40 Meisjes
Amélie en Fleur starten aan het middelbaar onderwijs. Amélie kijkt reikhalzend uit naar het beloftevolle 'volwassen leven'. Fleur daarentegen start eerder geïntimideerd aan de middelbare school. De veranderingen schrikken haar toch wel wat af.
«
»
10:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:25 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen vallen stil met hun elektrische wagen. Ze gaan op onderzoek en ontdekken dat ze zijn terechtgekomen in een wereld zonder elektriciteit. Ze leren hoe ze elektriciteit kunnen opwekken met een vlieger.
«
»
10:45 Competitiebeesten
Reünie van 'Competitiebeesten' waarin de atleten praten over hun ervaringen richting de Olympische Spelen. Nina Derwael en Laurens Devos komen vol trots hun gouden medailles voorstellen.
«
»
11:15 De Faker
De seizoensfinale belooft een spannende te worden: kunnen de meiden het verschil maken? Alle druk op de schouders van Sarah, die vandaag op bezoek gaat bij het nieuw samengesteld gezin Nuyttens-Werbrouck uit Gullegem.
«
»
11:35 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:45 Galactic Agency
Pluiii en Botemp hebben een nieuwe obsessie: een kapotte krimpstraal. Apple en Zed doen hun best om het te repareren zodat ze de machine kunnen proberen. Maar omdat ze niet naar elkaar luisteren, krimpen ze tegelijkertijd.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:30 Ketnet Musical: De finale
Musicalactrice Fenne wordt op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Het is in een land van muziek echter niet altijd feest. De jonge koning Louis is ontvoerd.
«
»
15:05 Mega Mindy
Een Russische crimineel verkoopt expres vriezers die niet goed werken, om zo mensen te beroven. Een aantal mensen in het dorp worden haar slachtoffer, en Mega Mindy moet hard werken om haar tegen te houden.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester heeft tegen zijn broer Basiel liggen pochen. Basiel, die schipper is, vaart de hele wereld rond en is al overal geweest. De burgemeester heeft verteld dat hij in Australië geweest is. Samson en Marie moeten hem helpen.
«
»
15:40 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil zijn vriendjes verrassen met een ondergronds tunnelnetwerk maar Fung en Miff jagen ze de schrik op het lijf en hebben daar vreselijk veel lol om. Tot ze zelf te pakken worden genomen en zich een slag in de rondte schrikken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten Jedda, een oude kluizenaar die de brug bewaakt die naar het heiligdom van Primago Nabakh leidt. Ze is onvermurwbaar en laat de kinderen niet passeren tenzij ze haar hun waarde bewijzen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Oggy een klein plekje ontdekt op de slurf van Piya, raakt hij in paniek: het olifantje is misschien ziek. De kakkerlakken laten hem geloven dat het meisje besmettelijk is en doen zich voor als dokters om zijn papa kip angsten uit te buiten.
«
»
16:30 Rox
Kevin, een acteur, wordt met de dood bedreigd; Rick en Xavier willen hem beschermen. De kolonel geeft hen toestemming, hierdoor belanden ze in de spannende wereld van de film.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
17:10 Nachtwacht
Het panterwezen heeft het gemunt op de bewoners van Schemermeer. Enkele mannen zijn al verdwenen. De Nachtwacht gaat eropaf, maar moet eerst de identiteit van het wezen achterhalen.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
18:00 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
18:45 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
19:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. verspringen (mannen), 100m horden (vrouwen), 110m horden (mannen, vanaf 20.40 uur gaat het verslag verder op VRT CANVAS)
«
»
20:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers