TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Chicago Fire
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
«
»
15:20 Chicago Fire
Een oproep naar een vertrouwde locatie brengt tegenstrijdige emoties en herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann gaat op vakantie. Vervolgens is Casey niet blij met zijn vervanger.
«
»
16:15 Road Wars
Agent Lee moet ingrijpen wanneer er in een kebabzaak een vechtpartij uitbreekt. Hondengeleider Gareth en politiehond Finn worden opgeroepen om een man op te sporen die beschuldigd wordt van aanranding.
«
»
17:15 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy zijn in Wales en maken een glamoureuze roadtrip in de nieuwste grand tourers van Bentley, Aston Martin en McLaren, voordat ze het opnemen tegen hun Duitse rivalen en Formule 1-legende Heinz-Harald Frentzen.
«
»
18:10 Police Interceptors
Een roekeloze automobilist probeert brigadier Steve Suggitt af te schudden in noodweer, maar zelfs deze vlugge verdachte kan de helikopter niet van zich af schudden.
«
»
19:10 Police Interceptors
De politie in Huddersfield achtervolgt een man in een wit busje. Na over de stoep te zijn gereden, over kruispunten te zijn geracet en drempels compleet genegeerd te hebben, crasht het busje tegen een geparkeerde auto.
«
»
20:05 Police Interceptors
De Interceptors zitten twee verschillende vluchtauto's achterna, maar gebruiken zeer verschillende tactieken. Eerst moeten ze meer mankracht hebben om de roekeloze bestuurder van een fourwheeldrive te stoppen.
«
»
21:05 Police Interceptors
Kev Shaw en Chris 'Spenner' Spencer zitten een automobilist achterna die zo dronken is dat hij zijn voertuig amper op de weg kan houden, met dramatische gevolgen.
«
»
22:00 Police Interceptors
Agenten Dan Robson en Tom Powell hebben hun handen meer dan vol om een automobilist een halt toe te roepen die vier keer de toegestane snelheid rijdt.
«
»
23:00 Cold Blood Legacy
Voormalig huurmoordenaar Henry leeft in isolement in een hut aan een meer. Hij geniet van de rust, totdat deze verstoord wordt door de komst van Melody. Ze is een jonge vrouw die een overlevende is van een groot ongeval met een sneeuwmobiel.
«
»
00:40 All New Traffic Cops
Op de M1 in Chesterfield kent een achtervolging een dramatisch einde wanneer de chauffeur van de vluchtauto bijna een afrit mist en vervolgens tegen een brandstoftruck aanrijdt.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers