TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Killer In Law
Melissa, een gelukkig getrouwde vrouw met een achtjarige dochter, nodigt haar schoonmoeder uit om bij hen in te trekken. Maar al gauw ontdekt Melissa dat ze Annie wil ontvoeren om zo haar eigen overleden kind te vervangen.
«
»
10:25 Conceived in Lies
Wanneer bij een baby een zeldzame genetische aandoening wordt vastgesteld probeert de moeder wanhopig een donor te vinden. Ze ontdekt een web van bedrog dat terugleidt naar de vruchtbaarheidskliniek waar haar zoon werd verwekt.
«
»
11:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames inpalmt en ze voor tienduizenden euro's oplicht.
«
»
12:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Haar man, Idris, schijnt meer te weten maar hij woont al tientallen in Suriname. Hun zes kinderen leven in onzekerheid.
«
»
13:25 Snapped
Onderzoekers zoeken naar mogelijke motieven nadat een geliefde vader gewurgd en mishandeld wordt teruggevonden op de oprit van zijn huis. Een verdachte breng een web van bedrog aan het licht.
«
»
14:10 Snapped
Na het vinden van een verbrand lichaam in Missouri komt er gedurende twintig jaar geen verdachte of motief aan het licht. Plots komt er een tip en blijkt er een bizar complot uit te komen.
«
»
14:55 Snapped
In Oregon krijgen onderzoekers te maken met een gruwelijke misdaad. Een kind wordt ontvoerd door een voortvluchtige en een neergestoken vrouw belt in wanhoop de hulpdiensten als laatste redmiddel.
«
»
15:40 Snapped
Twee Ghanese immigranten worden vermoord aangetroffen in hun mooie woning in Maryland. De politie gaat na het vinden van bizarre bewijzen richting voodoo praktijken en rituelen kijken.
«
»
16:25 Snapped
Nadat bij een inbraak in een huis in Ohio een politieagent om het leven komt, gebruiken rechercheurs telefoontjes en een undercover actie in een motel om de zaak op te lossen en een wreed complot met een bloedig einde te ontmaskeren.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Een mysterieus individu ontketent terreur in de stad Phoenix. Het mondt uit in een uitgebreide misdaadgolf van een jaar, waarbij hij genadeloos negen moorden pleegt zonder enig waarneembaar motief.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Robert Hansen uit Alaska terroriseert de gemeenschap door meedogenloos het leven te beroven van minstens zeventien vrouwen tijdens een aangrijpende periode van tien jaar.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Paul Runge, een berekende moordenaar, vindt en misleidt zijn slachtoffers via advertenties. Zijn zaak blijkt belangrijk in het voortdurende debat rondom het instellen van de doodstraf in Illinois.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
De seriemoordenaar Ronald Dominique bracht minstens 23 mannen en jongens om het leven.
«
»
20:30 Pocket Dial Murder
Stacey krijgt een broekzaktelefoontje van haar man Jeff waar ze aan de andere kant van de lijn de plotselinge dood van een vrouw hoort. Als Jeff thuiskomt en zegt dat hij zijn telefoon kwijt is, weet Stacey niet wat ze hiervan moet denken.
«
»
22:00 Hidden Murder Island
Een vrouw lijdt aan geheugenverlies nadat ze een aanval heeft overleefd tijdens het kamperen in het bos. Nu ze terug is op het landgoed van haar ouders, gaat ze op zoek naar antwoorden over wat er echt gebeurd is.
«
»
23:35 The First 48
Wanneer een 90-jarige oorlogsheld in de rug wordt geschoten, ontdekken rechercheurs dat zijn voormalige buurman mogelijk kan helpen. De toekomst van een jonge man komt in het gedrang als een plan om snel geld te verdienen vreselijk misgaat.
«
»
00:15 The First 48
Detectives onderzoeken de dubbele moord op twee familiemannen in Minneapolis en zetten druk op een getuige om de waarheid te vertellen en in Tulsa wordt een jonge vrouw dood in een vuilnisbak gevonden nadat ze het lot van haar verloofde leert.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers