TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŽ. Met o.m. zevenkamp (vrouwen) en 400m (vrouwen)
«
»
12:40 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:05 De neven van Eus
Eus komt uit een alevitisch gezin, een religieuze minderheid die zich kenmerkt door humanisme en liberalisme. Hij gaat op zoek naar andere etnische groepen om te kijken of zij vrijuit kunnen leven.
«
»
16:55 Hoogtepunten Koningin Elisabethwedstrijd Viool 2024
Muzikale hoogtepunten van de Koningin Elisabethwedstrijd 2024 voor viool. Vanuit Bozar in Brussel.
«
»
18:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŽ. Met o.m. zevenkamp (vrouwen), 20km snelwandelen (mannen), 800m (mannen, vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Palestijnse christenen vormden ooit een aanzienlijk deel van de bevolking in het Heilige Land, maar maken vandaag minder dan een procent uit van de Palestijnse bevolking in IsraŽl en de bezette gebieden.
«
»
20:40 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŽ. Met o.m. kogelstoten (mannen), discuswerpen (vrouwen), zevenkamp (vrouwen), 100m horden (vrouwen), 110m horden (mannen), 5000m (mannen), 100m (mannen)
«
»
23:10 My Life as a Rolling Stone
Mick Jagger kijkt terug op 60 jaar The Rolling Stones en artiesten vertellen over zijn invloed.
«
»
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers