TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy onderwerpt de vijf resterende kandidaten aan een baby simulator test.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Foodtruck gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te zetten.
«
»
13:15 Labor of Love
Kristy brengt een bezoek aan de thuisbasis van de drie resterende kandidaten om hen nog beter te leren kennen. Voor één van hen stopt het avontuur hier.
«
»
14:15 Bridezillas
Voor Alex is het aftellen tot de huwelijksnacht, maar haar laatste nacht van vrijheid zou haar wel eens meer kunnen kosten dan haar lief is. Amber wil controle hebben over elk klein detail van haar huwelijksdag.
«
»
15:15 9-1-1
De leden van de 118 racen om een man te redden die beweert te zijn gecarjackt, neergeschoten en levend begraven. Dan komen ze aan bij een huis waar de eigenaar denkt dat haar kamergenoot een geest is.
«
»
16:15 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay reist af naar Rhode Island, waar hij restaurant Down City bezoekt. De temperamentvolle eigenares Abby maakt het de wereldberoemde chef niet bepaald makkelijk.
«
»
17:10 Villa Zuid-Afrika
Tijdens een fotoshoot aan het zwembad blikt Kathleen terug op haar periode na K3.
«
»
18:20 Ghosts
Sam kan de paranormale huisgenoten zien nadat ze gevallen is, maar ze gelooft er niet in en doet het af als verbeelding. De geesten halen alles uit de kast om haar van hun bestaan te overtuigen.
«
»
18:45 Animal Control
Frank en Shred moeten het opnemen tegen een python die zich om de nek van een man gewikkeld heeft.
«
»
19:15 Mr. Bean
Mr. Bean doet dienst als held als hij een man, leidend aan een hartaanval, helpt. Verder ondervindt hij veel moeite bij het starten van zijn auto en moet hij zich verstoppen in een brievenbus.
«
»
19:45 Flodder
Ma Flodder lijkt de enige te zijn die het fortuin van Baronesse Floddeur kan erven. Maar om in aanmerking te komen voor de erfenis, moet ze bewijzen dat ze daadwerkelijk van adel is.
«
»
20:25 Bridget Jones's Baby
Bridget Jones probeer erachter te komen van wie ze nu zwanger is, haar oude vlam Mark Darcy of haar nieuwe liefde Jack.
«
»
22:45 Bad Boys II
Twee undercoveragenten, Mike Lowrey en Marcus Burnett ontdekken een samenzwering onder leiding van Johnny Tapia, een drugshandelaar, en proberen te voorkomen dat xtc Miami binnenkomt.
«
»
01:25 American Ninja Warrior
De concurrentie wordt heviger als de overgebleven ninja's hun kans wagen op het finaleparcours, en de overgebleven acht strijden in een wedstrijdschema waar ze tegen elkaar racen op de Power Tower om te bepalen wie de winnaar wordt van $100.000.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers