TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:09 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy en zijn vrienden helpen Stripey om beter te worden in balspelen.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
De Daglicht Rovers moeten optreden, maar Percy is zijn stem kwijt. Olly zoekt vervanging.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Donsje heeft drie jonkies, waar Hazeltje een naam voor mag verzinnen.
«
»
05:56 Babar en de belevenissen van Badou
Badou en Chiku zoeken de Zonsteen. Want samen met de Maansteen en de Stersteen, kun je de Goudmijn van Gaxx vinden. Chiku en Badou ontdekken dat de Roze Robijn van Dame Rataxes de Zonsteen is.
«
»
06:07 Vos en Haas
Kitty gaat op vakantie. Fox droomt er ook van om ergens heen te gaan en organiseert daarom vakanties voor zichzelf en de Bunny, en betrekt tegelijkertijd Kie?ka en Gutek bij zijn vakantieplannen.
«
»
06:18 Tip de Muis
Tip en Jody denken dat jongens beter zijn dan meisjes waardoor ruzie ontstaat en de meisjes weggaan. Tip krijgt een lesje over wat meisjes allemaal kunnen en later doen ze zelfs een wedstrijdje tegen de meisjes.
«
»
06:25 Charlie en Lola
Lola wil een verzameling beginnen. Haar grote broer Charlie verzamelt dinosaurussen. Jammer genoeg kan Lola niets bijzonders bedenken om te verzamelen. Dan vindt Lola in het müslipak een dinosaurus, de laatste die Charlie nog mist.
«
»
06:36 Peppa Pig
Peppa en George zijn in de klas met al hun vrienden. Het is een mooie zonnige dag, dus neemt mevrouw Gazelle iedereen mee naar buiten om parachutespelletjes te spelen. De parachute heeft regenboogkleuren.
«
»
06:41 Peppa Pig
De familie Big gaat spelen in het park. Mama Big heeft een frisbee meegebracht. Mama en papa Big laten Peppa en George zien hoe je daarmee kunt spelen. Al snel verschijnen Peppa's vrienden met hun ouders en ook zij spelen met frisbees in het park.
«
»
06:46 Splat & Seymour
Splat heeft een karikatuur van meneer Manx getekend en deze verstopt in een boek dat mama net terug gaat brengen naar de bibliotheek. Splat een Seymour moeten de tekening terughalen voordat meneer Manx hem ziet.
«
»
06:58 Lucas de spin
Lucas ontdekt dat het zorgen voor een ei een grote verantwoordelijkheid is voor een kleine spin.
«
»
07:05 Klumpies
De Klumpies organiseren een enorm feest in het Pappelwarenhuis.
«
»
07:12 Knofje
De mama van Knofje heeft een baby in haar buik. Daarom wil ze 's middags graag een dutje doen.
«
»
07:22 Casper en Emma
Casper en Emma vieren de Pride. Ze leren dat je mag zijn wie je bent, dat je mag houden van wie je wil en dat je altijd trots op jezelf moet zijn.
«
»
07:36 Samson en Marie
Samson hoort op de radio dat er een gevaarlijke boef uit de gevangenis ontsnapt is. En dat net nu hij alleen in het busje is. Marie is even weg, Samson is bang. En juist dan hoort hij enge geluiden bij het busje.
«
»
07:41 Jottum
Hoe kies je wat je later wil worden? Dat is wat Faye zich afvraagt. Haar moeder is projectmanager. Faye heeft geen idee wat dat is. Er zijn zoveel beroepen. Ze wil iets speciaals worden. Jottum vraagt zich af wat hij kan worden.
«
»
07:49 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
08:02 Stop!
Abbe gaat verhuizen. Hij is als eerste in het nieuwe huis om zijn nieuwe kamer uit te kiezen.
«
»
08:11 Trex
Trex heeft kiespijn waardoor Simon zijn grote dinosaurus meeneemt naar de tandarts. Wanneer de tandarts een gaatje vindt in Trex's tand, blijkt hij niet de enige te zijn met pijn.
«
»
08:16 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:25 Beestenbrigade missie
Vrolijk, educatief programma voor kleuters waarin dieren en natuur centraal staan. Boswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:42 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Marije Zuurveld nemen het tegen elkaar op in The Battle shorttrack. Dit keer strijden team kunstschaatsen en team ijshockey om de Zappsport-beker. Welk team zet de snelste tijd neer?
«
»
08:59 Zara en de magische kicksen
Zara's broers hebben de toverschoenen van Zara gestolen en zijn met twee duistere types meegegaan die hen een profvoetbalcarrière beloofden, maar er staat hen heel wat anders te wachten. Ibi en Illi worden opgesloten in een kamertje.
«
»
09:13 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? Wie is sneller tijdens de #mozeschallenge: Elbert of Mozes de labrador? Wat leert Rachel tijdens de bevalling van een schaap?
«
»
09:21 Troublemakers
Terwijl hij in Dag's schuur werkt, ontdekt Tore wat oude spullen in een afgesloten kamer. De kinderen willen wraak nemen op Dag voor de vernieling van de boomhut. Ze leggen voorwerpen die uit het Vikingtijdperk zouden kunnen komen in Dag's velden.
«
»
09:37 Freeks Jungle School
Het zijn de meest onberekenbare dieren van de Afrikaanse savanne, Kaapse buffels. Freek laat zien hoe machtig hun reusachtige hoorns wel niet zijn. Zelfs voor leeuwen zijn ze geen makkelijke prooi.
«
»
09:48 Zapp Kids Top 20
Boer Harm komt langs en zingt zijn nummer 'Brommers Kieken'. Klein John en DJ DYLVN treden op met 'Samen (Niet Alleen)'. En Simon Keizer zingt 'Ik zeg het te weinig'.
«
»
10:16 Koen Kampioen
Alle grote voetballers zijn klein begonnen en tijdens een schoolkamp organiseren Koen en Niels een bijzondere training voor keeper Gijs.
«
»
10:42 Zappsport Kantine
Theo ontmoet zijn favoriete dier, Abel laat aan Nienke zien wat voor toffe sport hij beoefent en de blauw-witte club uit Overijssel is aan de beurt voor Latjetrap.
«
»
11:01 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:32 Earth Challenge
Maar liefst 14 miljard jaar geleden is het allemaal begonnen met de oerknal. We experimenteren met de oerknal en maken zelf superhete lava. Astronaut André Kuipers legt uit hoe het kan dat 70 procent van de aarde bestaat uit water.
«
»
12:13 Peperbollen
Een aantal bijenkasten van imker en klimaatactivst Choi wordt in brand gestoken. De Peperbollen gaan op zoek naar de bijenmoordenaar.
«
»
12:41 Peperbollen
Als de nieuwe fiets van Jet wordt gestolen, komen de Peperbollen in aanraking met een bende oplichters.
«
»
13:09 Peperbollen
De Peperbollen worden op de proef gesteld, wanneer Rafa erachter komt dat zijn vader betrokken is bij een bende oplichters.
«
»
13:37 Peperbollen
Wanneer een chocolademuseum beroofd wordt van een lading bonbons ter waarde van 15.000 euro, is het aan Milan om deze zaak op te lossen.
«
»
14:06 Klaas Kan Alles Kort
Kan Klaas een wereldrecord verbreken? Mirjam van Oord uit Zierikzee heeft het wereldrecord individueel honden wassen. Kan Klaas haar record verbeteren? Ook is Klaas bij uitvinder Kevin Nicks in het Engelse York.
«
»
14:21 Klaas kan alles
Kan Klaas vliegen als een vogel? In Frankrijk ontmoet Klaas de 'birdman', Christian Moullec. Verder is Klaas voor één dag buikspreker. Lukt het Klaas om het publiek te overtuigen van zijn buikspreekact met pop Kees?
«
»
14:37 Klaas kan alles
Bij de Estlandse sport 'kiiking' is het doel om zo snel mogelijk met een schommel over de kop te gaan. Lukt het Klaas om met de autoschommel die hij samen met de TU Eindhoven heeft gebouwd over de kop te gaan? En Klaas is voor één dag hoteltester.
«
»
14:53 Klaas kan alles
Klaas gaat de strijd aan met het afval. Verder is Klaas voor één dag vliegdek-officier bij de Koninklijke Marine. Lukt het Klaas een helikopter veilig op het dek van een schip te laten landen?
«
»
15:09 Klaas kan alles
Kan Klaas een traditionele theeceremonie leiden, karaoke zingen en zich voortbewegen in een futuristisch exoskelet? Kortom, kan Klaas zich onderdompelen in het verleden, het heden en de toekomst van de Japanse cultuur?
«
»
15:27 Binti
De jonge Binti moet met haar papa vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Binti ontmoet Elias en de twee worden vrienden. Er rijpt bij haar een plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.
«
»
16:50 Checkpoint
Kun je vliegen in een zelfgebouwde luchtballon? Hoe kun je een noodstop maken als je remmen het niet meer doen? Kun je zelf een steadycam bouwen? En wie valt er deze week af in Checkpoint Champion?
«
»
17:16 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Jay en Gioia moeten volgens de kaart een grot in. Dzifa en Romy raken verdwaald in het bos. Daan is woedend als Wildebras en Lars de weg terug vinden.
«
»
17:31 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Steven strijdt met Jamie om de titel 'werknemer van de maand' bij hun nieuwe baan bij een autozaak. Waar Jamie de ene na de andere dure auto verkoopt, vermaakt Steven zich met auto's wassen.
«
»
17:53 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
18:16 Heel Vlaanderen bakt kids
Acht Jonge gepassioneerde hobby bakkers strijden 6 weken lang voor de titel van Junior Bake Off Vlaanderen 2024. De arena is hun keukeneiland in de Bake Off-tent die voor de gelegenheid opnieuw rijst in de voortuin van Kasteel en Domein Groenenberg.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Socutera
Al bijna 150 jaar stimuleert, initieert en financiert Hulp voor Helden projecten die bijdragen aan het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront.
«
»
19:50 NOS Sport: EK Atletiek 2024
Verslag van EK Atletiek in Rome, Italië.
«
»
21:27 NOS Sport: EK Atletiek 2024
Verslag van EK Atletiek in Rome, Italië.
«
»
23:09 Blue Lights
Na een aanslag door paramilitairen is Grace vastbesloten om de McIntyres ten val te brengen. Wanneer Angela merkt dat Gordy haar steeds meer buitensluit, gaat ze wanhopig op zoek naar hulp.
«
»
00:09 Op de spoed
Verpleegkundige Nina begint haar dag met een consult bij de 23-jarige Moos, die ernstige hoofdpijnklachten heeft. Bij een eerder bezoek werd een scan gemaakt, maar daarop werd niets gevonden.
«
»
01:02 Dertigers
Saars moeder ligt in het ziekenhuis en Saar staat voor een moeilijke beslissing. Bart heeft moeite met de drukte in huis. Ondertussen begint Elias als gymleraar op Lots school en ontmoet Lot iemand onderweg naar padel.
«
»
01:32 Dertigers
Saar maakt zich zorgen over de erfelijkheid van kanker in haar familie maar verbergt dit voor de vriendengroep. Er ontstaat een rivaliteit tussen Bart en Anke op kantoor. Noor heeft een baan aangeboden gekregen in Noorwegen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers