'Thuis': week 2 (2019) - PREVIEW

zaterdag 5 januari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Olivia krijgt steun om de draad weer op te pikken. Dieter heeft minder geluk. Bob heeft het moeilijk en Tania blijkt heel mondig te zijn. Peter heeft een nieuwe zaak aangenomen, Tamara weet niet hoe zich te gedragen. Sam zit tussen twee vuren. Marianne is woest op Karin.

 

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 7 januari 2019 - aflevering 4539
Frank voelt zich uitgelaten. Olivia heeft het moeilijk om de draad terug op te pikken, maar gelukkig kan ze op voldoende steun rekenen. Bob is helemaal opgedraaid. Dieter onderneemt actie, maar krijgt het deksel op zijn neus.

Dinsdag 8 januari 2019 - aflevering 4540
Waldek trakteert zijn vrienden op taart. Steven wil iemand voorstellen aan Rosa en Kobe. De zwaarmoedigheid van Bob is een beetje verdwenen. Olivia volgt de raad van Christine op. Tania redt Ann van Marianne.

Woensdag 9 januari 2019 - aflevering 4541
Dieter neemt Tim in vertrouwen. Tania is niet op haar mondje gevallen. Tamara weet niet hoe ze zich moet gedragen tegenover Olivia. Rosa zoekt Marianne op. Bob laat zich inpakken door Christine.

Donderdag 10 januari 2019 - aflevering 4542
Peter krijgt voldoende munitie in handen om een nieuwe case op te starten. Sam zit tussen twee vuren. Voor Tamara is alles klaar en duidelijk. Nancy uit haar emoties bij Femke. Waldek verneemt verdacht nieuws.

Vrijdag 11 januari 2019 - aflevering 4543
Karin wil haar goed nieuws vieren met Dries. Tania adviseert Bob om in het diepe te springen. Femke heeft haar bedenkingen wanneer Peter haar vertelt over zijn nieuwe case. Nancy maakt zich ongerust. Marianne is razend kwaad op Karin.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Kapitein Sullivan gaat verder met zijn pogingen om het politie- en het brandweerdepartement nader tot elkaar te brengen. Ben en Miranda hebben een eerlijk gesprek over hun huwelijk waardoor Miranda een moeilijke beslissing neemt.

'Station 19', om 21.25 uur op VIJF.

Dossiers