TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Hudson & Rex
Bij een moord lijkt de methode van een beruchte misdaadgolf uit het verleden te zijn nagebootst. Charlie en Rex haasten zich om te voorkomen dat de dader de erfenis van een seriemoordenaar voortzet.
«
»
03:25 Hudson & Rex
Op de prestigieuze hondenshow in St. John's, wordt een van de trainers dood gevonden. Hudson en Rex gaan onmiddellijk naar de plaats delict om sporen veilig te stellen. Rex krijgt de leiding tijdens het moordonderzoek.
«
»
04:10 Below Deck Sailing Yacht
Daisy organiseert een diner met een zeemeermin-thema. Alli neemt een moeilijke beslissing. Sydney krijgt de opdracht om een lied over vrouwenemancipatie te schrijven. Jean-Luc trekt een glitterlegging aan en serveert zichzelf als toetje.
«
»
04:55 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens een diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied. Dani en Jean-Luc maken serieuze relatieplannen.
«
»
05:35 Shipping Wars
Natasha overziet in de woestijn het transport van een rolschaatsbaan. Molly en Russ hebben een weinig ontspannen dag als ze de inhoud van een salon door een stadje in Florida moeten vervoeren.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank gaan naar CaliforniŽ met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan ťťn. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
Ivy Calvin probeert zijn winstgevende reeks voort te zetten, terwijl Rene en Darrell daar met psychologische spelletjes een stokje voor proberen te steken. Ondertussen bezoeken Jarrod en Brandi een plaats delict, en reizen ze terug in de tijd.
«
»
08:20 Flip This House
De zaken gaan goed bij de Montelongo House Buyers. Ondanks zijn drukke werkschema probeert Armando het toch ver te schoppen als auteur en hoopt hij zijn eerste boekendeal te ondertekenen. Nu Armando weg is, moet Veronica alles geven.
«
»
09:20 Shark Tank
Een vrouw uit Flordia presenteert haar theemerk, met ingrediŽnten met een houding. Ouders uit Oregon lossen het probleem op van baby's die de rommel aanraken tijdens een luierverwisseling.
«
»
10:20 Shark Tank
Het product van twee ondernemers uit Ohio om koffie beter te laten smaken, is misschien te niche. Een moeder uit Washington heeft een product dat kinderen met meer plezier hun haar kan laten borstelen.
«
»
11:15 Below Deck
Kapitein Sandy raakt steeds meer geÔrriteerd.
«
»
12:10 Below Deck
De jonge, vrijgezelle bemanning van een luxejacht wonen en werken samen en zorgen voor hun rijke en veeleisende gasten, die geen idee hebben wat er zich onder het dek afspeelt. Tot nu toe.
«
»
13:05 Flip This House
Danielle komt in de spotlights met de renovatie van een huis in Atlanta. Angie en Harris laten Danielle haar ambitie botvieren.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in CaliforniŽ, waar Darrell zijn magie weer terugvindt. Jarrod en Brandi gaan hun eigen weg, en alleen de tijd zal uitwijzen of het voorgoed is. Ivy huurt een nieuwe medewerker in om voor zijn winkel te zorgen.
«
»
14:30 Storage Wars
Darrell haalt zijn oude trucs uit de kast, terwijl Ivy zijn concurrentie voor de gek houdt. Jarrod en Brandi moeten hun winkel in Long Beach sluiten als ze dit keer geen grote winst kunnen maken. Rene en Casey bevinden zich in de ruimte.
«
»
15:00 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in CaliforniŽ.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar bijzondere objecten in Texas. Tijdens hun reizen ontdekken de jongens een Gilley's piano, een gigantisch bord en enkele zeldzame colaflesjes die waardevol zouden kunnen zijn.
«
»
16:50 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een gezondere paneermeel voor vis dips, een uitvinding waarmee huisdieren beter kunnen communiceren en een badjas die naar een hoger plan is getild.
«
»
17:50 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
18:50 Below Deck
Kapitein Sandy laat een integraal lid van de bemanning los. Een gast gaat tot het uiterste met haar verzoeken en drijft chef-kok Rachel tot het uiterste. Winderig weer verpest excursieplannen. Capt. Lee deelt groot nieuws met Capt. Sandy.
«
»
19:45 Below Deck
Chef-kok Rachel bezorgt een diner om nooit te vergeten. De bemanning geeft de gasten van de verkiezingskoningin een feest uit de jaren 80. Gast LaQuish blijft het interieurteam lastig vallen. Tony maakt bezwaar tegen Katie.
«
»
20:35 Hudson & Rex
Een politieagent wordt vermoord. Verschillende bewijsstukken wijzen marineofficieren aan als daders.
«
»
21:30 Hudson & Rex
Jennica Malouf, een rijke socialite, wordt dood aangetroffen op een golfbaan.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Charlie en Rex zitten vast tijdens een storm in een geÔsoleerd landhuis. Ze moeten een moordenaar ontmaskeren nadat de vrouw des huizes gedrogeerd is en Sarah haar in leven probeert te houden.
«
»
23:20 Hudson & Rex
Nadat Jesse's goede vriend is verdwenen, hopen Charlie en Rex hem terug te vinden. Al vlug tijdens het onderzoek naar zijn verdwijnen, ontdekken ze dat de man een dubbelleven leidde.
«
»
00:15 Nancy Drew
Nancy en Ace verstoren Nicks date met Jade. Door hun gedrag vraagt Jade zich af of Nick iets van plan is. Carson en George helpen Bess met het voorbereiding van haar verklaring.
«
»
01:10 Nancy Drew
Nancy stuurt de Crew een berichtje om meteen naar The Claw te komen. De vader van Ace opent het gesprek over Nancy. Carson en Nancy maken plannen om de sterfdag van haar moeder te herdenken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers