'A Blue Christmas with Udo' exclusief bij anne

zaterdag 22 december 2012

Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt. Iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en hij combineert de twee met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar het hart te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen.

Een speciaal kerstprogramma, dat past bij de meest romantische periode van het jaar, kon dan ook niet uitblijven. Samen met een pianiste, een handvol strijkers, een gitarist en percussionist dompelt Udo je tijdens het jaareinde onder in 'A Blue Christmas'. Maar er is meer!

In De Zuiderkroon – één van de mooiste zalen van het land- capteerde anne de premiere van 'A Blue Christmas with Udo'. Deze unieke muziekspecial zie je vanaf maandag 23 december om 20.00 uur enkel en alleen bij anne.

Wie het concert nog niet live heeft gezien kan nog terecht in op deze locaties:


- 23/12/12 : Kerstconcert Oostrozebeke
- 26/12/12 : Kerstconcert Nokere
- 29/12/12: Kerstconcert Deinze

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers