TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Kwebbel heeft zelf een standbeeld gemaakt dat ze aan haar vrienden laat zien. Klus vindt het maar een lelijk beeld en hij besluit de rest te laten zien dat hij binnen een half uur een heel mooi standbeeld kan maken.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Het is kaboutercarnaval en alle kabouters van het dorp hebben zich verkleed. Iedereen heeft zich verkleed als iemand anders. Klus is verkleed als Plop, Lui is verkleed als Kwebbel, Plop is verkleed als Klus en Kwebbel is verkleed als Lui.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kwebbel, die dol is op dansen, wil graag met Lui walsen op het grote kabouterfeest. Er is slechts één probleem: Lui kan helemaal niet walsen. Een probleem dat Klus wel eventjes zal oplossen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Het heeft lang niet geregend en daardoor is het veel te droog. Plop en zijn vrienden dansen samen de regendans, zodat het snel gaat regenen.
«
»
06:30 Moominvalley
De terugreis van Snufkin wordt verstoord door een overdreven vriendelijk bosdiertje. Snufkin zal zich moeten haasten om zijn vriend Moomintroll te zien.
«
»
06:50 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:05 Nurdys
De poes, de eend en de ezel verkennen Italië. Ze ontdekken heerlijke plaatselijke gerechten zoals spaghetti en pizza. Maar ze spelen ook verstoppertje en maken een ritje in een gondel.
«
»
07:10 Nurdys
Terwijl ze samen aan het spelen zijn, ontdekken de leeuw en de aap een raket. Ze gaan aan boord van de raket en vliegen helemaal naar de maan. Daar spelen ze een spelletje verstoppertje.
«
»
07:15 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rosie organiseert.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Het slachtoffer van een verkeersongeval lijdt aan geheugenverlies. Koen probeert samen met Aziz de identiteit van de man te achterhalen. Ze ontdekken dat de man een bijzonder talent heeft.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Tarzan en Jane
Nu een tiener, redt Tarzan de pittige dochter van Dr. Porter van een panteraanval. Er groeit een vriendschap.
«
»
08:40 Maya de Bij
Wanneer Maya's bloembed kapot is gemaakt, helpt Willy haar om een nieuwe bloem te vinden, maar dan komt Dina om er stuifmeel uit te halen. Rechter Bijenwas roept op tot een wedstrijd tussen Dina en Maya.
«
»
08:50 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy wil dat haar vader, koning Peppy, zijn verplichtingen nakomt en zich weer nuttig voelt. Ze vraagt daarom haar vrienden om bij hem aan te kloppen met kleine problemen. Knoest krijgt een ongewenste kamergenoot: Wolkie.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Showbizz Bart sluiten de week af met een zoete zonde: een 'stoeftaart' met roomijs, meringue en marsepeinen roosjes.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Zjef komt voor een moeilijke keuze te staan. Samira beseft dat ze één van haar banen moet opgeven om voor haar gezin te zorgen. Ze kan echter onmogelijk kiezen welke. Jelle is bezorgd over Jan en geeft Yoko tips om hem erbovenop te helpen.
«
»
12:20 Milo
Lou wordt opgepakt en moet zich verantwoorden voor de tuchtcommissie. Het filmpje van het verstoorde optreden gaat viraal. Fran denkt dat Milo verliefd is op Liam, maar Liam ziet het anders. Jasmien wordt benaderd om bij No Direction aan te sluiten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Stefanie wordt verteerd door twijfels. Ook Hanne en Quinten merken haar problemen op. Mathias gaat met Cédric praten. Véronique zet haar strijd ondertussen dapper verder. Robyn vindt dat Benny misbruik maakt van Vince.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Ondanks Hugo's afkeuring, wil Sonja graag behandeld worden met het experimentele medicijn van dokter Huizinga. Volkel en Koning willen dat Eric het medicijn saboteert zodat Jan hiervan de schuld krijgt.
«
»
15:30 White Collar
Neal doet alsof hij een invaldocent is in een prestigieuze particuliere middelbare school om uit te vinden wie er met het geld bestemd voor studiebeurzen knoeit.
«
»
16:35 Blind getrouwd
Maak kennis met de eerste twee koppels. Nadat ze onverwachts te horen kregen dat er een huwelijkspartner voor hen was gevonden, is het eindelijk zover. Onder het toeziend oog van vrienden en familie geven ze elkaar het jawoord.
«
»
18:20 Milo
Milo twijfelt aan haar gevoelens voor Liam na een opmerking van Jesse. Ze overweegt haar vader de waarheid te vertellen, maar hoort hem praten over haar moeder en Kosmos. Nora probeert Pol gerust te stellen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie kijkt op tegen het bezoek aan de gynaecoloog. Mieke vraagt duidelijkheid over de hiërarchie bij CoBrew. Mathias wil met Lars gaan praten. Véronique en Rudi hopen dat Samira haar contract wil verlengen. Jan krijgt belangrijk nieuws.
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
Barbara kiest zeven studenten uit die dit academiejaar bij haar op kot komen in Gent. De studenten bereiden zich voor op de verhuis en de langverwachte kennismaking. Ze gaan voor het eerst samen uit en leren elkaar snel beter kennen.
«
»
21:55 Alloo bij de Verkeerspolitie
Dagelijks krijgen tienduizenden automobilisten in Vlaanderen een boete. Overtredingen gebeuren snel en zijn vaak te voorkomen. In het centrum van Gent wordt een chauffeur betrapt met een positieve ademtest.
«
»
23:10 Team Spirit: De serie
Jean-Marc is sinds zijn zelfmoordpoging in behandeling bij psychiater De Moor. Hij krijgt het advies om zich te spiegelen aan iemand die hij bewondert, dus imiteert Jean-Marc Franky tot in de details. Ook Jos en Rita komen over de vloer bij De Moor.
«
»
00:20 White Collar
Neal doet alsof hij een invaldocent is in een prestigieuze particuliere middelbare school om uit te vinden wie er met het geld bestemd voor studiebeurzen knoeit.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers