TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Stargate Atlantis
Na een nieuwe vruchteloze poging om de vermiste Teyla te vinden, keert kolonel Sheppard in zijn eentje terug naar Atlantis, maar tot zijn grote verbazing blijkt die volledig verlaten te zijn.
«
»
15:10 Stargate Atlantis
Een gewonde Sheppard zit met Ronon gevangen onder het puin van Michaels ingestorte gebouw. Opgesloten in een ander deel van het gebouw zitten McKay en Lorne, die beseffen dat Michael onderweg is.
«
»
16:10 Married ... With Children
Al en Peggy doen zich in een populaire spelletjesshow op televisie voor als hun buren Steve en Marcy Rhoades; het doel is het winnen van een was machine.
«
»
16:35 Married ... With Children
Al valt in de prijzen op de renbaan, hij wil het geld echter niet meteen weggeven aan de rest van de familie omdat hij dan alles zo weer kwijt is.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Nadat dr. Keller zich niet meldde voor de ochtendploeg, gaat het team naar haar op zoek. Ze treffen haar bewusteloos aan op haar bed en er zitten een soort boomwortels vast aan haar lichaam.
«
»
18:05 Caught on Dashcam
Van stormachtig weer, grote auto-ongelukken tot verkeersagressie, alles staat op camera.
«
»
19:05 Most Daring
Stoned verdachten van misdaad. Een samurai drugsjunk vernielt een buurtwinkel. Een gestoorde crackverslaafde terroriseert zijn appartementencomplex. Een dronken superheld in spe vliegt van een skateboard en valt op zijn gezicht.
«
»
20:00 Rude Tube
Een hilarische top vijftig countdown van de nieuwste en beste internetclips uit de 'World of Fail'. De tegenslagen van anderen vormen de grappigste online ongelukken en ze zijn buitengewoon vermakelijk.
«
»
20:35 Mission: Impossible II
IMF-agent Ethan Hunt wordt dringend teruggeroepen voor een geheime opdracht. Hunts ex-collega en vroegere strijdmakker Sean Ambrose heeft een dodelijk virus gestolen.
«
»
22:50 De nachtbrigade
De agenten worden opgeroepen voor een groepje jongeren dat voor overlast zorgt. En na een melding over een messengevecht, treffen agenten een bloedspoor aan dat hen naar een appartementsblok leidt.
«
»
23:50 60 Days In
De drie overgebleven deelnemers verzamelen bewijsmateriaal. Een conflict wordt ternauwernood vermeden voordat er namen worden genoemd.
«
»
01:10 Caught on Dashcam
Van stormachtig weer, grote auto-ongelukken tot verkeersagressie, alles staat op camera.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers