TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een Tetris-eend en Braziliaanse ananassen in een tuinserre. Boekenmeisje kookt op een fornuis met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon, Ferdinand en Gaspard verkleden zich als brandweerlieden. Ze spelen in de tuin met de tuinslang. De brandweer heeft erg belangrijk werk en de drie hebben zeker nog veel te leren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:30 Odo
De Elite Jungle Adventure is de leukste hindernisbaan in het bos, maar Odo zal moeten bewijzen dat hij groot genoeg is om erop te spelen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Gus bouwt een gigantische toren. Declan legt de regels van het torenspel niet goed uit aan Gus..
«
»
06:40 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreëert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Terwijl Edmond op de thuiskomst van zijn lievelingszwaluw wacht, ziet hij dat het nest beschadigd is. Later beginnen Edmond en zijn vrienden een vogelhuisjeswedstrijd om te voorkomen dat de vogel naar elders verhuist.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa nemen Cory en Chrissy mee op een bijzondere speurtocht om hun opa te herdenken op zijn verjaardag. Ze vinden overal bijzondere aanwijzingen en ontdekken wat zijn grootste schat was.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson hoort op de radio dat er een gevaarlijke boef uit de gevangenis ontsnapt is. En dat net nu hij alleen in het busje is. Marie is even weg, Samson is bang. En juist dan hoort hij enge geluiden bij het busje.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella wil haar moeder een speciaal cadeau geven en komt bij een nevel waar sterren worden geboren.
«
»
07:45 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Net wanneer de hygiëne-inspecteur op controle komt, is de vaatwasser stuk. Tjip en Julie krijgen de opdracht van Senior om de keuken schoon te maken, terwijl Senior de inspecteur afleidt.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Omdat de kok van het paleis ziek is, vraagt Anglaigus aan Poulérotix en Pomdofine om een maal te bereiden voor generaal Labienus. Idéfix volgt hen naar de keuken, maar wordt opgemerkt door Monalisa. Hij maakt er een puinhoop van en ruïneert de vaat.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Timmy is jarig. Maar er komen geen gasten op zijn feestje omdat er voetbal op tv is. / Shirley vindt een oude lamp met een geest en elk schaap heeft drie wensen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen dierlijke tv-shows te maken, van een fysieke spelshow met leeuwenwelpjes die van boomstammen vallen tot een overlevingsshow in de jungle voor beroemdheden, gepresenteerd door twee domme makaken.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond ontdekt dat dieren ook naar school gaan. Een ondeugende gorilla gooit een papieren vliegtuigje naar de leraar, een panda eet al het hout op in de houtbewerkingsles en nog veel meer.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek een klassieke puzzel van een mini kreeft en een tractor gemaakt van blokken. Boekenjongen speelt met een hond met magie.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Gaspard kan niet in slaap vallen nadat zijn oma hem een verhaaltje over draken heeft verteld vlak voor het slapengaan. Hij krijgt nachtmerries en maakt zijn broer wakker. Simon vraagt zich af hoe het zou zijn als draken echt bestaan.
«
»
09:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
09:30 Odo
Na het lezen van zijn stripboek over een supervogel, wil Odo zelf ook een cape dragen en mensen redden. Wanneer Doodle in de problemen komt en Odo zijn cape verliest, ontdekt Odo dat hij nog steeds super kan zijn zonder zich anders voor te doen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie speelt op haar xylofoon in de klas en iedereen juicht haar talent toe. Lu, die dezelfde reactie verwacht, probeert xylofoon te spelen, maar stuit op stilte. Dit maakt Lu van streek.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty bouwt een paleis met bouwstenen. Hij laat Eddie of Lulu hem niet helpen. Wanneer Monty vast komt te zitten nadat de speelgoedstenen op hem instorten en hij om hulp roept, beseft hij dat hij vrienden nodig heeft.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond is vastbesloten aan Lucy te bewijzen dat hij net zo sterk is als Edouard.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Op een bloedhete zomerdag in Bumperdijk horen Cory en zijn vriendjes het bekende deuntje van de ijscokar. De kinderen volgen het geluid en kijken uit naar de zoete, verkoelende traktatie.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
10:30 Tik Tak
Er wordt een bijenmozaïek en het ontleedraadsel van een ballenbad ontdekt. Boekenmeisje maakt een kleerkast met magie.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Vader heeft zijn rug verrekt, dus Simon en Gaspard moeten helpen in het huishouden. Ze besluiten om al zijn klusjes te doen voordat hun moeder eindelijk thuis komt.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
11:00 Odo
Odo volgt zijn kevervriendje Scuttle en raakt per ongeluk opgesloten in de hut van de kampleider. Terwijl ze wachten tot ze worden gered, houdt Odo de moed erin met een pingpongbal en een blik perziken.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu raakt gefrustreerd als Gus weigert mee te doen aan een spel waarbij je elkaar na doet.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu helpt Sam met een schram op zijn hand en krijgt te horen dat ze goed zou zijn in verpleging. Ze wil meer patiënten. Eddie slaagt erin om in de watten gelegd te worden, maar Monty zit in het verband als een mummie.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Om Lucy's hut te vieren, wil Edmond een feestje organiseren met thee en wilde aardbeien.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Als zijn zusje Chrissy tijdens een spel per ongeluk iets steelt uit de winkel, probeert Cory een goede grote broer voor haar te zijn. Hij neemt de schuld op zich om Chrissy te helpen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Wanneer Casper op school komt, is Emma er al en zij neemt Casper mee naar de klimwand. Moedig klimt Emma naar boven en Casper volgt haar voorzichtig. Een klasgenootje maakt zich vrolijk over hen en noemt Casper raar. Emma neemt het voor Casper op.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie gaan een taart bakken. Marie besluit om voor een appeltaart te gaan. Dit is de favoriet van de kruidenierszoon. Dan kan ze hem straks uitnodigen om de taart bij haar te komen opeten. Fantastisch plan! Maar dan loopt het mis.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu adopteren een kleine gans, maar hun vrienden vinden het dier te luidruchtig. Ondanks dat kunnen Molang en Piu Piu het niet over hun hart verkrijgen om het gansje weg te doen. Daarmee is een geweldig verhaal over vriendschap geboren.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Maggie moet gerepareerd worden, dus Ella, Slippy en Madhu gaan op pad om palladium te vinden.
«
»
12:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wordt op het eerste gezicht verliefd op Tortilla, het Iberische nichtje van Padgachix, die op bezoek is in Lutetia. De generaal brengt haar terug naar het paleis, waar haar sterke temperament niet naar Monalisa's smaak is.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Het is een warme dag en Sigve en Bernie maken de tube zonnebrandcrème van Sharkfin leeg. Marina dwingt de haai in de schaduw te blijven om zichzelf tegen de zon te beschermen en hij moet nog inventiever zijn om de zeemeermin te beschermen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk is van plan om mandrakes te planten voor haar moeder, maar Petiron blijft in de weg staan.
«
»
13:40 Presto's magische school
Vincent overtuigt zijn ouders ervan Presto te kopen. Voor Lisa en Dylan klinkt het echter als een nachtmerrie, want ze willen hem niet als baas. Ze ontdekken dat Vincents ouders de school in een kunstgalerij willen veranderen.
«
»
13:50 Coop Troep
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
14:00 Nachtwacht
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken dat dieren ook een baan hebben, ze zijn er alleen niet zo goed in. Er is een waardeloze pandabrandweerman en een vreselijke pinguïn skileraar.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat onderzoeken hoe dieren omgaan met overleven, van een hele kudde geiten die zich verstopt in een boom tot een schildpad die meelift met een zeer behulpzaam nijlpaard.
«
»
14:40 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
14:50 Rox
Het beroemde schilderij 'Mona Lisa' wordt gestolen, het team verdenkt een breakdancer. Om hem te pakken te krijgen infiltreren ze in het hihopmilieu.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
15:30 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
15:55 Zouk
Zouk organiseert thuis een pyjamafeestje en nodigt naast haar vriend Jojo ook de kleine Galathea uit. Galathea is nieuw in de stad, en Zouk wil haar zo goed mogelijk verwelkomen. De kleine heks nodigt andere vrienden uit, maar die weigeren.
«
»
16:05 Abraca
Firmin is geobsedeerd door zijn videogame en vermijdt alle huishoudelijke taken.
«
»
16:30 Presto's magische school
Emily heeft een ongeluk en breekt haar been. Het is nodig om een vervanger voor haar te vinden en tot iedereen zijn verbazing wordt Kurt Drakentand ingehuurd. Lisa en Dylan twijfelen er niet aan dat de magiër een sinister plan heeft.
«
»
16:40 Coop Troep
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
16:50 Shaun het schaap
Er wordt een verjaardagsfeest georganiseerd voor Timmy. Hij houdt wel van alle aandacht, maar dan wordt de kudde ergens door afgeleid.
«
»
17:00 Shaun het schaap
Er ontstaat een gevecht wanneer de varkens in de privéclub van Shaun binnenkomen en alle pizza én Timmy stelen. Shaun, de kudde en Bitzer zetten een reddingsmissie op voor Timmy.
«
»
17:05 Spring
Roger logeert nog steeds bij Jo. Arlette onderneemt een poging om het weer goed te maken, maar komt snel op die beslissing terug. Pia en de meisjes beginnen te oefenen voor het Zwanenmeer.
«
»
17:30 Spring
Jo kan zijn spin Marie nergens meer vinden. Hij geeft Roger de schuld en zet hem op straat. Pia ontdekt dat Marie in de dansschool zit. Evert komt te weten wat Xavier met zijn radiospot heeft gedaan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Heritier moet in deze aflevering ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Medts.
«
»
18:20 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
19:00 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
19:15 Phoenix Rise
Nathans pesterijen tegen Khaled nemen een duistere wending, maar zijn vrienden kunnen hem redden.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Nele komt terug thuis na twee maanden Lanzarote. Ze hoopt op een warm welkom van Marvin. Lies en Sami willen gaan samenwonen. Maar Sami heeft moeite om zijn oma achter te laten. En heeft Jonas nu voor Ruben of Laura gekozen?
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers