TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 The Outlaws
Een beroepscrimineel kijkt terug op de fouten die hij heeft gemaakt, de politie neemt een verrassende nieuwe agent in dienst, en een jonge vrouw neemt een beslissing waarmee ze het leven van alle outlaws in gevaar brengt.
«
»
03:15 Boiling Point
De nieuwe kaart gaat in bij Point North en de verwachtingen van de prestaties van de koks zijn hoog. Wanneer de druk te groot wordt, vraagt Carly zich af of de prijs van succes niet te hoog is.
«
»
04:15 Silent Witness
Terwijl de politie een verdachte in het vizier heeft, gaat Nikki zelf op onderzoek uit om de schokkende waarheid boven water te krijgen. Ondertussen wordt het team verrast door een gebeurtenis in het Lyell Centre.
«
»
05:10 Grantchester
Geordie ziet zich gedwongen om een oude vriend te helpen, maar raakt in de knoop met zijn geweten. Will moet vechten om zijn baan te houden, maar ziet ook dat Geordie hem hard nodig heeft.
«
»
06:00 Ghosts
Het geluk lacht Mike en Alison toe als er een tv-producent langskomt die op zoek is naar een oud huis voor de opnames van een kostuumdrama. Maar om betaald te krijgen moet Alison er wel voor zorgen dat de shoot probleemloos verloopt.
«
»
06:30 Dickensian
Amelia bereidt zich voor op de bruiloft. Arthur beseft dat hij de enige is die haar kan redden.
«
»
07:20 Murdoch Mysteries
Murdoch negeert een raadselachtige inbraak bij het politiebureau en reist naar Buffalo om Dr. Ogden te helpen bij het oplossen van de verdachte dood van een jonge kankerpatiënt in een kinderziekenhuis.
«
»
08:10 Father Brown
Father Brown beschermt een kroon met een spijker die werd gebruikt bij de kruisiging van Jezus Christus.
«
»
08:55 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
10:30 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. En ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau. De eigenaar, Patrick Nash, wil haar inhuren of anders wegconcurreren.
«
»
12:05 The Famous Five
Wanneer op het strand een lichaam aanspoelt van iemand die het slachtoffer lijkt te zijn geworden van een lokale vloek, gaan Julian, Dick, Anne, hun nicht George en hond Timmy op zoek naar de bron van het mysterie: Kirrin Island.
«
»
12:55 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
13:50 Agatha Raisin
Als Agatha hoort dat haar ex-verloofde James Lacey terugkeert naar Carsely, vertrekt ze naar het afgelegen dorp Fryfam om hem te ontlopen. Maar het dorp is niet het rustgevende toevluchtsoord waarop ze had gehoopt.
«
»
14:35 The Madame Blanc Mysteries
Dom krijgt op de avond van zijn date met Jean een onverwacht bezoek. En terwijl Jean voorbereidingen treft voor haar vertrek naar Manchester, wordt ze verstoord door een indringer.
«
»
15:30 Sister Boniface Mysteries
Een filmploeg strijkt neer in het klooster om opnames te maken voor een humoristische actieserie. Maar dan wordt de producent het slachtoffer van een aanslag die lijkt op een scène in het script.
«
»
16:20 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood terug wordt gevonden, gaan Barnaby en Jones op zoek naar aanwijzingen voor zijn moord in Fennacomobe Bay.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood wordt aangetroffen, gaan Barnaby en Jones in Fennacomobe Bay op zoek naar aanwijzingen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw wordt vergiftigd tijdens een gebedsgenezing. De dader zou de arrogante heler zelf kunnen zijn.
«
»
20:00 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
21:00 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
22:40 Happy Valley
Rob Hepworth wordt ondervraagd over de moord op zijn vrouw Joanna en er komen schokkende details naar boven. Het net sluit zich rond Tommy Lee Royce, maar dan doet hij iets onverwachts.
«
»
23:35 Silent Witness
Terwijl de politie een verdachte in het vizier heeft, gaat Nikki zelf op onderzoek uit om de schokkende waarheid boven water te krijgen. Ondertussen wordt het team verrast door een gebeurtenis in het Lyell Centre.
«
»
00:35 Murdoch Mysteries
Een vaudeville-artiest wordt vermoord. Crabtree en Higgins gaan undercover om het fijne te weten te komen over de andere acteurs, onder wie jongleur W.C. Fields.
«
»
01:20 Cheaters
Josh en Fola lopen elkaar op een luchthaven tegen het lijf, worden samen dronken en gaan met elkaar naar bed. Hun partners thuis weten van niets.
«
»
01:50 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vincent Fierens in 'De Verraders: de ronde tafel'

Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering. Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
br>'De Verraders: De Ronde Tafel', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers